goncacan Herkese mrb 20 haftada 6 kilo aldim cok mu sizce ve benim gibi olanlar geneligini kac kilo ile tamamladi merak ediyorum. Kilo almasi ileriki zamanlarda duran var mi ?
Nurdan61 goncacan bende sizin gibiyim 20 hafta da 6 kilo aldım şuan 24 haftalığım 9 kilo aldım bende merak ediyorum kaç kiloyla doğum yapıcam ama tahminimce 20 kiloyu bulucak
buse_yildiz24 goncacan ben 30+4 haftalığım 13 kilo aldım son ayda duruyor annenin kilo alımı deniyor ama bilemiyorum bende daha dururmu devam edermi 😐😐
Aselminamm goncacan 26 haftaligim 7 kilo aldim ama görünüşte hic birsey yok zayıf oldugum icin sanirim :)
Mavi1 goncacan 20. haftam benimde 2 kilo aldım, dikkat ediyorum birazda son zamanlar baya alınıyormuş öyle duydum
Dua goncacan 26. Haftamdayım 4 kilo aldım ama zayıfım nerden aldım anlamıyorum göbeğimden sanırım 😂 bence kiloya takılmayın bünye meselesi doğurunca elbet gidecek yiyebiliyorken hala yiyin ☺️
Faziletttt goncacan bende 20 haftalık hamileyim cnm iki kilo almışım gören sen hamilemisin diyor aslında bir yanda da korkuyorum
Honeybaby goncacan Canım bende 19+5 im. Kilolu hamile kaldım dün ki kontrolümde 1 kg almış gözüküyorum. Başka doktora gitmiştim bana demediğini bırakmadı. Paramla azar işitip geldim. Kendi her zaman gittiğin doktorun bişey demiyosa hiç takma kafana.
Deletedmom65 goncacan tam 20. Haftamda üzülüyordum ben neden kilo alamıyorum diye 2 kilo falan anca almıştım 1 800 civarı 23 almaya başladım 26. Haftaya girdim tam 1 buçuk günde 3 kilo almışım şok oldum şu an 27 haftalığım
Calasun goncacan ben 13+2 deyim 4 kilo aldim ki doktor normal dedi hatta bu ay yemek konusunda liste verdi istahim pek yoktu bulantilardan dolayi 🤔
fatos2404 goncacan yarın 20 olucaz inşallah 55 ile başladım 56,5-57,5 arası gidip geliyorum ama ben fazla dikkat ediyorum galiba 🤔🙄
Okyanus goncacan aynen canım bizde sasırdık çünkü normalde bünyem cok müsait kilo almaya cok alırım diye düşünmüştük aksine ben hiç almadım İnşallah doğumdan sonrada almam