• DoğumGebelik
  • 36 haftalıkken doğum yapan var mı? Sıkıntı oluyor mu?

Aliasafmom ben yaptım ama benim bebişin kilosu 3.800 dü doktor erken doğacağı için ciğer geliştirici vurdu 28 haftada çok şükür kuveze girmedi inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına

Aliasafmom ben yapmadım ama olma ihtimali vardı ilaç aldım, 2700dü bebeğim , doktoruma özellikle sordum küveze girer mi diye hayır görmez demişti, ama bebekten bebeğe değişebilir inşallah girmez bebeğiniz

Aliasafmom 36 haftalığım 3 hafta gerilik var dedi kilosu 2425 37 haftalık olsun belki suni sancıyla alabiliriz dedi çok korkuyorum açıkcası küveze girer mi diye sorduğumda bişey diyemem dedi doktorum hakkımızda hayırlısı çok üzülüyorum

36+4 haftalikken dogum yaptim 2700 kg dogmustu hic bir sikinti olmadı ama bir kac hafta oncesi agrilarim oluyordu gittigimde ciger gelistirici igne yapmislardi her ihtimale karsi

Aliasafmom

Aliasafmom geçen hafta tansiyon yüksekliği ile bende sezeryana alındım 36 haftalıktım
    ama benim bebeğime 2300 2200 dediler 1600gram doğdu bir haftadır küvezde.. Yolunu gözlüyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

İns bisey olmaz benim arkadasimda ayni haftada doğum yapti onun bebegide kuveze girmedi ciger gelistirici igne vurulmamisti

Aliasafmom

@Hulyagrldk1 yaaaa cok gecmiş olsun üzüldüm suan inşallah bizim öyle olmaz ya bende korkuyorum rabbim şifa versin genel durumu nasıl suan peki

Aliasafmom Çok teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin genel durumu iyi şuanlık bir sıkıntısı yok tek sıkıntımız kilo onuda halledip vericez size diyorlar

@Hulyagrldk1 Amin tez zamanda düzelir inşallah rabbim herkese sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻

Aliasafmom ben salı günü 36+1 de doğum yaptım, bebeğim 2.5 kg doğdu küveze girmedi. 34. haftada eşinde yaşlanma başladığından kilo alımı yavaşladı, durdu sonunda suyum azalmış ve kalp atışları zayıflamıştı. Ama 34. haftada hemen 4 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum onun etkisi olduğunu düşünyorum

@bykarakan ciğer geliştiriciyi doktor mu gerek görüp vuruyor yoksa siz vurulmak istediğinizde vuruluyor mu? Bana vurulmadı ama doktoruma sorsam mı acaba

Aliasafmom doktorum demişti hemen yaptır diye yinede bir danışın küveze girer mi ciğer geliştiriciye ihtiyac var mı diye

Aliasafmom görümcem ilk çoçuğunu 36.hafta 2.300 kilo doğurdu 2.çoçuğunu 35.hafta 2 kilo doğurdu küveze girmediler bebeğin sağlığıyla alakalı doğduktan sonra yapılan testlere göre her bebek küveze girmiyor bu haftalarda