Zuzununannesi01 elfmoom bende gonal f letu kullandım otrivelle iğnesi yapıldı aşılama yapıldı çatlamada olmuştu aşılama günü
Yagmuronderkutlu Adalina09 evde yaptım 2 gün önce hem erken gebelik hem kaset test aşırı silik çizgi belirdi birkaç saat sonra. Ama bugün direk kan verdim canım en kesin sonuç kanla oluyor
elfmoom Zuzununannesi01 erken test yaptım çok silik çizgiydi, ertesi gün idrar negatif çıktı🤷🏼♀️ kan verdim pozitifmiş test bozukmuş
elfmoom Zuzununannesi01 etmez miyim ben çok zor zamanlardan sonra hamile kaldım🙏🏻 Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallah🖤
Zuzununannesi01 elfmoom ay tşk ederim canım benim Allah razı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Atlans Yagmuronderkutlu hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyür 🌸 yaptığınız testlerin fotoğrafı var mı ??
Yagmuronderkutlu elfmoom canım benimm içimi ferahlattın valla çok teşekkür ederim düzenli yaptırıcam kan testini inşallah herşey yolundadır allahın izniyle 💕🙏🏻