Kucukmucize Elbet-birgun-kavusacagiz yaaaaa çok sevindim allahım sağlıklı bi şekilde kavuştursun yavruna 🙏🙏🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz Dadas Kucukmucize Amiiiiin amiiin tek duamiz icim icime sigmiyo 🥰🥰Allah razi olsun 😘😘🥰🥰
Dadas Elbet-birgun-kavusacagiz üzülme der mevlana ve devam eder; bir gün kaybettiğin her şey, başka bir surette sana geri döner… Çok şükür döndü 🥰🤲❤️
Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz ah canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Rabbim yardımcımız olsun 🌺🌺❤️❤️ gözün aydın 😁😁
Elbet-birgun-kavusacagiz Happybsrn saol canm insallah insallah vallahi yatip kalkip dua ediyorum cok sukur bu duyguyu yasadikya devamida gelir insallah🥰🥰😘🌸🌸🌸👼👼
SecilM Elbet-birgun-kavusacagiz yaa çok sevindimmm. Allahım sağlıklı bir şekilde ilerlemesini ve sağlıkla sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin. Hakikaten çok sevindin. Maşallah diyelim 😍😍
Elbet-birgun-kavusacagiz SecilM amiin allah razi olsun canm cok destek oldun her konuda cook saol tekrardan 🥰hepimiz saglikla kavusalim insallah👼👼👼
SecilM Elbet-birgun-kavusacagiz hepimiz burda kader arkadaşıyız. Birimizin mutluluğu hepimizin demek bana göre. O yüzden sonuna kadar hep dualarımızda olalım inşallah ❤️
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz yaaa cooook güzel bı haber bu gözün aydın canım yaa 😍 Rabbim sağlıkla huzurla eşinle kucağını da almak nasip eder inşallah 🙏😍
Elbet-birgun-kavusacagiz SecilM kesinlikle oyle canm bide yasayan birbirinin halinden daha iyi anliyo.🌸dogum haberlerimizide paylasmak nasip olur insallah hep dua ederim kendimle beraber sizlerede herkese💙💙🧿🧿
Ceysii01 Elbet-birgun-kavusacagiz Maşallah canim nabbim nazarlardan korusun devamida gelsin insallah 🧚♀️🌸🤲
Pinarr35 Elbet-birgun-kavusacagiz ohh cok sukue canim allahim kucaklarimizada almayi nasip etsin gozunuz aydn