beyza1234 Nursalihdastan gerci biz böyle bi fiyata almamıstık suan dövizden korkuncolmus nerdeyse 2 katına cıkmıs 😣😖 biz camel rengi aldık
Nursalihdastan ElifB08 evet bir arkadaş video sunu atmıştı çok güzel ama puseti ile beraber satılmıyor ya ondan dolayı puan kırdım
Nursalihdastan demethanim çok teşekkür ederim önerin için :) ablam da bunu bana önerdi , değerlendireceğim :)❤️
thetkc Nursalihdastan ABC Desing Zoom kullandım ben ama teklileri de çok kaliteli 👍🏻🍀🥰 Alma şansınız varsa şiddetle tavsiye ederim 🥰🍀
Nursalihdastan thetkc gri rengi, bebek arabasındaki kahve deri detayları vs çok kaliteli. Güzel bir ürün. Önerin için teşekkür ederim, güle güle kullan inşallah❤️🌸
mutlugebeee Aysen3434 evet özellikle sapının dönmemesi benide korkuttu o yüzden vazgeçtim, dün bir arabaya denk geldim ilk defa travel olupta bu kadar cok hafif diye yorumlar gördüm hemde fiyat olarak da uygun. Yani baston alıp pusetini ayrı aparatını ayrı almakla uğraşamıcam sanırım bunuda alıp beğenmezsem iade ederim diye düşündüm en kötü ihtimalle ama kullanıcı yorumları videoları buradaki yorumlar falan hepsi kafama yattı gibi. Siz de bir bakın isterseniz Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Gri Silver
Aysen3434 mutlugebeee aaa supersin canim cok sagol travel alcaksam ztn uygun almak isterim ki ileride ic rahatligiyla daha hafif arabaaya gecebileyim. Cok para verip de araba degistirmek koyar insana. Bakiyim bende cok cok sagol🥰😇
mutlugebeee Aysen3434 link atmaya calıstım olmamış🤦🏻♀️😂 https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ?gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6809.dsa.nelk.abo-bebek-arabasi-ve-aksesuari&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwg7KJBhDyARIsAHrAXaHIOLRIHpl5O7V5zn3weCUgyEjyOQbEKpU-n43rrGGIFMeoIBODe0QaArYREALw_wcB
Biryolcu Dolunay_n toplam ne kadara denk geldi ? Çift yönlü kullanılabiliyor mu ? Ve dee baston araba olarak kaçıncı aydan itibaren rahat kullanılır sizce
Pinarrsu Nursalihdastan En onemli esya bence araba, marka cok her butceyede uygun arabalar mevcut. Sadece.kullanisli olmasina dikkat etmek lazim,hafif olmali, acma kapamasi kolay, pratik bişi olmasi onemli bence :)))