Kraft Jet marka aldık Babymallde indirimdeydi 1500₺ civarı, bunu tercih etme sebebim de şu normal kabin boylara göre içi acayip geniş ben bile yatarım o kadar, bir de travel sistemler gibi iki üç parça felan değil yani tek parça katlanıyor ben öyle iki üç parçayla uğraşmak istemediğim için bunu tercih ettim.
Eksi yönler : Kabin boyların geneli kadar hafif değil daha ağır çekiyor hatta eşim sen bunu tek taşıma dedi, genelde kabin boylar çok hafif olur ve rahatlıkla taşınırlar.
Bir de çift taraflı kullanımı yok tabi (kabin boy tarzındaki arabalarda olmaz) ama bunun sorun yaratmaması için dua ediyorum, inşallah oğlum evde bizi görmekten sıkılıp dışarıyı izlemekten hoşlanır 😂😂
Ben biraz daha kabin boylara bakiyordum ve içlerinde en beğendiğim bu oldu. Yenidoğandan itibaren bunu kullanmak istiyorum, ayrıca bir pusetimiz var onu da ilk zamanlar artık ne kadar ihtiyaç olursa o kadar kullanırız sonra arabada oto koltuğu gibi bir süre kullanır kaldırırız zaten eskiydi. İlerleyen aşamada oto koltuğu ihtiyacı olacak zaten.