Niln Havin6565 Bulantı bazı sabahlar bende de oluyor inanki ya ayağı filan mı değiyor mideme anlamadım ki😢
Pinar__50 Niln son haftalar çok zor gecıyor 32+6 haftalığız nefes darlığı hafıf sancılar yürüyünce çok hareket edınce gıren agrılar 🥲
TubaEla Havin6565 benimde öyle tutuna tutuna bikaç adımdan sonra normale dönüyor yürümem Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏼❤️
aslanreis Niln 34+3 içimde bir kaynayan kazan var heralde yanıyorum ya Oturdugum yerde şıpır şıpır terliyorum buz gibi suyla yıkanıyorum sırtım agrıyo heralde soguk sudan gecede ceyranda yatıyorum valla heryer acık eşim üşüyo ben terliyorum🥺
Niln aslanreis Soğuk su içme ılık iç zorlada olsa hasta olursun Allah korusun🤮 Sırt ağrıları zaten normal bu aralar🤢
aslanreis cidolila bu cuma benimde kontrolüm ve nst var sizde doğan hocanın hastasıydınız hatırlıyorum karşılaşırız belki
Niln Melike Aynen 1 yudum su bile 2 kez wc ye götürüyor inanki 😂 Geçecek inşallah ben 34 oldum hala Senin gibiyim doğana kadar devamm
Melike Niln Olsun yinede her haliyle çok güzeel 🥰 Sağlıkla sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🤲🏻💖