Niln 34H🌍 Nasılsınız ne gibi değişiklikler var?🤢 Bende nefes darlığı ve burun tıkanıklığı var bu hafta, sol tarafıma yatmaya çok özen gösteriyorum🤸♂️ Peki siz?
YuvarlanamayanPandaa Niln karnımı yırtmaya çalışması ve artık omuriliklerimin birbirinden bağımsız olması dışında bişi yok😂
Damla-Ata Niln 32+2 burun tıkanıklığı bendede var 😣 kaburga ve sırt ağrısıda zaman zaman yaşıyorum ☺️
cidolila Niln iyiyiz teşekkürler sen nasılsın 34+3 hiç bir sıkıntı hissetmiyorum koca göbeğimle çok aktif çalışıyorum oyuzden kendimi dinlemeye zamanım kalmıyor şikayetimde yok cuma günü ilk nst ye gireceğim çok heyecanlıyım 🥰
Melike Niln 32+6 wc önünde yatacam nerdeyse 😂😂 gece uykusuzlukları başladı artıkk rahatca yatamıyorum 🥺 wc gidicem diye uyuyamadığımı saymıyorum bile 🙊
Niln YuvarlanamayanPandaa Ahahaha kesinlikle haklısın çıkacak yer ararlarken bizi yiyip bitirmeleri peki?😂
Mom54544 YuvarlanamayanPandaa çıkarın beni der gibi olan tekmesi 😂😂 sıpa bazen çok sert tekmeliyo dur sidikli kız ne kadar ayıp anne böyle tekmelenmez diyorum daha hizlisi geliyo 😂😂😂
YuvarlanamayanPandaa Niln zaten diyorum ya alttan eli ayağı çıkacak ya agzımdan çıkaracak miğdeme baskı yapa yapa yada eski dikiş yerimden açıp kendi halledecek benım kız diyor siz zahmet etmeyin ben yaparım 😂😂😂
aslanreis cidolila bu cuma benimde kontrolüm ve nst var sizde doğan hocanın hastasıydınız hatırlıyorum karşılaşırız belki
Niln Melike Aynen 1 yudum su bile 2 kez wc ye götürüyor inanki 😂 Geçecek inşallah ben 34 oldum hala Senin gibiyim doğana kadar devamm
Alimertinannesi Göğüs altımdaki sertlik ve yürüyünce nefesimin kesilcek gibi olması, gece aniden karnıma vajinama giren sancıyla uyanmak gibi sıkıntılarım dışında iyiym 🤚🏻 🤦♀️😀 32.hafta
Zeyyyn Niln 33 haftadym nefes darlığı ara ara oluyor burun tıkanıklığı mahvedıyor hergün boğazlarım ağrıyor o yüzden kasılmalar dışında iyiyiz bunada şükür
firstbaby1 Niln yarın ben de 33. haftaya giriyorum.Bir taraftan doğum yaklaşıyor diye mutlu ve stresleyim bir taraftan da kızım karnımı yırtıp çıkacak diye korkuyorum😂😂 1 haftada 2 uzun yolculuk ve 2 düğün sonrası kızım aşırı hareketlendi
TubaEla Niln 34.hft merhaba 😊 hemen hemen herkeste aynı galiba bende de burun tıkanıklığı var 😏 birde kasıklarımda ve vajinada ağrı kalkınca ilk yürürken çok zorlanıyorum sanırım baya baskı yapıyor artık ama ben hamileliği seviyorum 🤗 inşallah sağlıkla 39ları falan görürüm 🤲🏼❤️
Niln TubaEla Amin inşallah bende seviyorum ama malesef kucağıma almak istiyorum artık sağlıkla almayı nasip etsin Allah❤❤
Rmyssa TubaEla TubaEla ya sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰bende 33 teyim vajinada uyandıgınızda batma gibi mi agrı oluyor bende de uyandıgmda oluyor 3 dk falan sürüyor doktoruma sormayı unuttum baskıdan dolayı mı demek o agrı 😐
eylul02 35+4 geceleri yatamıyorum artık gündüz bi saat yatarsam o kadar 😒nefes darlığı çok cekiyorum iki gündür de kasık ağırlarım var hiçbişe yapasım yok artık sadece yiyip içip yatmak istiyorum 😁
Niln eylul02 Ye iç yap valla gerçekten temizlik yapılmıyor ya , kasıklar sinyal veriyor hemen temizlikçi abla çağıracağım ben eylül 20 de
minikprensimmm123 Niln 34+0 dan selam 🤣mide yanması bel ağrısı adet sancısı gibi sancılar nefes darlığı geceleri uyuyama ohooo🤣🤣canım Bebişinin hareketi nasıl yavaşlama felan varmı
Niln minikprensimmm123 Evet azalmalar oldu tabiki ama malesef artık azalacak sağlıklı olsunlar da azalsın🤗🤗
Cennetkusuannesi minikprensimmm123 yaaa kendimi gördüm bi yandanda sevindim 😄😄😄 nasil adet sancisina benzer bi sanci gelip gidiyor kasılıyor nefesim kesiliyor oyle hareketleri varki canım yanıyor 🤔🤔🤔
Nehir3351 34+2 den herkese merhabalar🥰 ne otura biliyom ne uzan biliyorum uzandim mi kalkınca bacak ve kasikta çok kötü ağrım oluyor 33 haftadan sonra çok zorlandım isallah sonu güzel olur