Akc42 Hanımlar merhaba kaç aylık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama boğazıma dur diyemiyorum 3,5 aylık hamileyim ve kilom 61. Hamile kaldığım kilom ise 59. Üç ayda 2 kilo aldım yolun başında olmama rağmen normal mi🤭
Clementinee Akc42 bende 14+1 haftalık hamileyim 1 kg almışım bence normal canım artık minik minik almaya başlıcaz sanırım
Denizyildizii Akc42 30+1 im 6 kilo aldim. İlk 3 ay alınan kilolar kalıcı oluyor diyorlar. Ben 20 ye kadar hiç almadim.
Akc42 Clementinee benim ki fazla sanırım size maşallah umarım sadece bebiş için kilo alanlardan oluruz
Akc42 bugo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah❤️ Ben çok orantısız kilo alıyorum haliyle dert ediniyorum bacaklarım çöp şiş gibi oluyor üstüm genişliyor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum
piinaarr bugo ay bende bu kilo takıntısı olanları anlamıyorum yahu bebeğimiz sağlıklı olsun gerisi boş bende siz gibiyim zerre umrumda değil aldığım kilo 49 la gebe kaldım 3. Ayımdayım 6 kilo aldım nasıl mutluyum bi arkadaşım var 7. Ayım bitti 3 kilo aldım ama nasıl genişledim anlamadım bile diyeni duydum 😂
bugo Akc42 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi yavaş yavaş olur kiloyu dert edinip strese girmeyelim boş yere🤷🏼♀️❤️
Akc42 Denizyildizii yaaaa valla sizi tebrik ediyorum o zaman ben acilen gereksiz abur cuburlara dur diyeyim ilk gebeliğim haliyle ucunu göremediğim için sormak istedim
Denizyildizii Akc42 Aynen dikkat et cnm kilo iyi değil. Sen hamilesin ye boşver diyenlere bakma. Cok kilo alınca çatlaklar falan oluyor bu sefer. Ne kadar dikkat ederden o kadar iyi
Darkess 55le hamile kaldim 53e dushtum 18haftaya kadar. simdi 26dayim 58 olmushum dikkat etmeye bashladim. 2 haftadir ekmege sarmishtim kepekli de olsa kilo aldirdi bana
Akc42 Darkess ben mi çok yiyorum bilemedim valla okudukça imrendim size. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Melek6177 Ben 52 ile kaldım şuan 39 haftalığım 13 kilo aldım 65 oldum son haftalarda pek almadım sanırım böyle doğuma girerim çıkınca eksi kaç olacak çok merak ediyorum 🤗
02112017 Akc42 bende başında 1 2 kilo aldım ama sonlara doğru yemesem dikkat etsemde toplam 13 kilo aldım canım allahtan yarın doğum var 😅 bol su iç dikkat et egzersiz yürüyüş yap
Akc42 02112017 14 kiloya kadar ideal diyorlar aslında doğruluğunu bilmiyorum ama nette öyle okumuştum. Sizin için yarından itibaren nüfus artımı oluyor desenize😂 Allah size hayırlı eylesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gldn065807 Akc42 canım ben 10 haftama girdim - 2500 la devam şimdilik benim zaten çok kilo almam yasak şeker var bakalım sonrası ne olcak
Zeynepp97 gldn065807 Şeker ilacı kullanıyor muydun , kaç kilo ile hamile kaldın benimde 11+3 henüz kilo almadım ama şeker ilacımı bıraktığım için bu haftalar da alır mıyım bilmiyorum
Denizyildizii piinaarr sizin kilonuz olmadığı için anlamıyorsunuz. Kendimiz ve bebeğimiz sağlıklı olsun diye kilo alımından kaçınıyoruz. Fazla kilonun birçok sağlık sorununa yol açtığı ortada. İlk gebeligimde 18 kilo aldım ve bu kilo bende bel fıtığına yol açti bebeğime gerektiği gibi ilgi gösteremedim. Ayrıca ileriki dönemlerde şeker hastalığına bile yol açabiliyor. Vücutta çatlak oluşumuna sarkmaya da neden oluyor. Bu sebeple kilo alımına dikkat edilmeli.
Akc42 piinaarr ben 36 yaşındayım ve kilom 60 larda takıntı değil ama yaş ilerleyince kilolar ne yazık ki kalıcı oluyor ve haliyle sizin gibi zayıf olsam bende takıntı yapmam ama kilom şuan için ideal olsa olsa 6-7 fark olsun ama sadece bebekte ve göbekte olsun bende değil. Sanırım az daha boğazımı tutmam lazım değilse tombişleşeceğim. Şişmanlıkta iyi birşey değildir bence sizde dikkat edin hem sağlık için hem de kendiniz için
AlyaEkmen_ piinaarr kilo takıntısı beden bozukluğundan değil fazla kilo şeker artı tansiyon sorunu yapıyor fazla kilo alan anneler doğumda çok zorluk çekiyor 🤗doktorum en başında beni uyardı mesela kilo konusunda en fazla 12 kg alabilirsin diye tabiki hepimizin temennisi sağlık 🙈 ve benim gebelik şekeri riskim olduğu için baştan dikkatli davrandım yoksa kilom normal 60 kilo ile hamile kaldım 163 boyundayım 🤗🙈
bugo piinaarr kesinliklee😂 zaten ben son zamanlarda almaya başladım yarısı bebeğe gidiyormuş şuan mesela🤷🏼♀️ İnsan isterse herşeyi başarır önce bebişe sağlıklı şeylerle besleyelim de sonra kilo aldıysam rahatsız ederse veririm nolcak🙈😂
Sude-96 Akc42 ben 23+5 3,5 kg aldım. Kilo alacağız tabii takma bence ama ilk üç ay çok almamak lazım ben 16. Haftadan sonra aldım