Kerem_mom Mas0105 erken gebelik testlerinden yapmıştım vücudumda değişikliği hissettim ama negatif çıktı. Sonra doktora gideyim dedim kan testi vs yaptırmak için. Herhalde bi hastalığım var falan diye düşündüm yani negatif çıkınca. Regl bir günü geçmişti o şekilde pozitif çıktı. Doktorum regl geçmeden erken gebelik testleri yapmak doğru değil demişti. Her zaman doğru sonuç vermiyormuş
Nazendehanim Mas0105 ondan çıkmamıştır canım , ben de adete 4 gün kala normal testte çizgi görmedim erken gebelikte çift çizgi gördüm inşallah sen de görürsün ❤️
Pinar__50 Mas0105 aynısını yaşadım adet günümden önce yaptım negatıftı daha sonra adet günüm bı kaç gün gectı ben dıyorum yoktur bişey günüm gecıktı herhalde önümüzdeki aya kadar beklıyım dedım annem dedı yap ben bekleyemem o kadar😅 yaptım bı baktım pozitif şok oldum yanı ıkıncı testı dıgerınden bı kaç gün sonra yaptım sadece sonra hafta gösteren testten aldırdım esıme o da 5 üzeri çıktı yanı bazen gözükmüyor hemen testte 🙈
-Arya- Mas0105 Önceki gebeliğimde adetten 4 gün önce negatifti, 1 hafta sonra yaptım pozitifti. Şuanki gebeliğimde ise adete 1 hafta kala kaset testle öğrendim, çook silik çizgi ile. Değişebiliyor
Asena17 Mas0105 testi cok erken yapmissin zaten kuzum ben adete 2 kala bu testle ogrendim cok silikti 19 cikmisti degerim
Mas0105 Asena17 hafiften bi gölge varmış. Bende o da yok ama daha 5 gün var. İnşallah ben de pozitif görürüm