Tulaytemurxx Rumrumrum Evet evet ben bildigin esim sabah 5 de ise giderken bil eayaktayim artik basim agriyo uykusuzluktan bi daliyorum sonra allah kerim
Tulaytemurxx Merve-1109 Evet cok sukur benimde agrim yokta uyku da uyusak iyi olcak bas agrisi oluyor perisan perisan geziyon evde 😒
Aybuss Tulaytemurxx Geceleri 7 kez wc kalkıyorum saydım.. Neden gece daha fazla çişim geliyor anlamıyorum
Tulaytemurxx Aybuss Gecede uykunun arasinda cok su iciyosan ondan olabilir ben cok iciyorum migde yanmasindan sagolsun 😂 dilim dama kuruyo
Unknown Tulaytemurxx 32+0 olduk bugün 3 gündür burnum ve boğazım kupkuru sanki ve nefes alamıyorum gibi hissediyorum uyuyamıyorum 😞
Bsrakya Tulaytemurxx ayy ne biliyim bu gelemedi gitti valla ama artık gelmesede olur yarın suni sanciyla doğum başlatıyoruz artık 😂
Giba Tulaytemurxx ayni ben sanırsın gün içinde şişe şişe su içen ben değilim yatınca deli gibi dilim damağım kuruyor çölde susuz kalmiscasina su icesim geliyor 🤦♀️🤦♀️
Gmzkc Tulaytemurxx ben sabah 4-5 ten önce asla yatamam uyuduktan sonra da her saat başı uyanırım 1 de kalkarım 3 gün uyumuş gibi full enerjim oluyor 🧐😵💫
Opheliaaa Tulaytemurxx Ah şu saat olmuş hala ben ayakta. Günlük 3 saat uykuylayim deli gibi uykum var ama bi okadarda enerjigim çok ilginc bir durum🤣