Tulaytemurxx 28 haftadan sonraa bişey oldu bana uyuyamıyorum ya normalde kafami koudugum gibi giderdim 30+1 olduk böyle olan varmı cokta uyumak istiyorum gözlerimde gidiyo ama yok
Ayseee4238 Tulaytemurxx bende aynıyım ağrılardan uyuyamıyorum sağıma soluma dönerken özellikle uyanıyorum hemen canım çok acıyor artık
Bahser Tulaytemurxx 30 dan beri gece uykuları haram oldu ya tuvalete kalkmak ıcın bölünüyor uykum ya dönerken ağrım olduğu ıcın 39 olduk hala aynı gecmedı
Giba Tulaytemurxx 24 ten beri öyleyim şuan 28 haftalık oldum uykular haram oldu bana da tam uykuya dalicam bu seferde tuvaletim geliyor bi bitmedi bu işkence 😬😂
Lokay Bahser aynen oyle . Burun tıkanıklığı da cabasi nefesimin yetersizligi uyandiriyor. Suan mesela uyuyamadığımız icin burdayiz 😢
Tulaytemurxx Aybuss Ben daliyorum bi sure sonra tekrar kalkiyorum karnim nasi agriyo lavobaya direk 😂
Giba Lokay ay bu burun tıkanıklığı birkaç aydır bende de var delircem sabah hiç bişeyim yok ne zaman kafamı yastığa koyuyorum uyucam burnum tıkalı hep 😑
Sinemis35 Tulaytemurxx lavaboya bi kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum 35. Haftadayiz bizde bel ağrısı var tabii
Merve-1109 Tulaytemurxx evet benimde öle ağrı sızı yok çok şükür ama yinede uyuyamıyom uykum gitti zaten eskiden öğlenlere kadar uyurdum ah ahhh
Aybuss Tulaytemurxx Geceleri 7 kez wc kalkıyorum saydım.. Neden gece daha fazla çişim geliyor anlamıyorum
Rumrumrum Tulaytemurxx ay bendede o oluyo resmen uykum var ama uyuyamıyorum sabahın 8 inde kalktım bu saat oldu hala dolanıyorum evde hatta geçen gün sinirden ağladım niye dalamıyorum uykuya diye. Bence bu haftalarda normal
Tulaytemurxx Rumrumrum Evet evet ben bildigin esim sabah 5 de ise giderken bil eayaktayim artik basim agriyo uykusuzluktan bi daliyorum sonra allah kerim
Tulaytemurxx Merve-1109 Evet cok sukur benimde agrim yokta uyku da uyusak iyi olcak bas agrisi oluyor perisan perisan geziyon evde 😒