melisa_ozgur_46 Ilkayy 30+6 aynıyız canım uyku gram kalmadı bi saga bi sola dönmekten deli oluyorum bütün kemiklerim ağrıyor ve her yerim patladı 🤣
Babyiveannesi Fatmanureser 30+3 bende uyumakta zorluk cekiyorum artık bayada agirlastim yürüyünce nefesim kesiliyoo
Ilkayy melisa_ozgur_46 benimde öyle sıcaktan zaten uyuyamıyorum duştan çıkıyorum ter içinde kakıyorum vallah havalar serinlese bari birazda rahatlasak benim ev cehennem gibi oluyor sabah güneşe uyanıyoruz
Meltem1991 Çok zor oluyor artık iş yaptığım zman kalcama ağrı vuruyor doğum temizliği hak getire şu surdan getirecek halimiz uok Allah yardımcımız olsun anneler bu sıcak havalarda gercekten çok bunaltıcı oluyor
Busra__1 Bende henüz 28 haftalığım ve erken doğum riskim var inşallah 30 35. Haftaları görebilirim dua edin canım anneler 😔
melisa_ozgur_46 Ilkayy sıcakla hiç sorunum yok şuan bi suredir annemlerde kalıyorumm özellikle geceleri maşallah çok serin ama kendi ewime gidicem 1 haftaya falan bildiğin cehennem gibi nasıl dayanicam biliyorum insallh biraz havalar serinler orda da diyorum
Busra__1 Fatmanureser rahim ağzı 18 mm dedi kısalma olduğu için ilaç kullanıyorum ama hiç böyle birşey beklemiyordum kısa süreli bi şok geçirdim şimdiye kadar çok hareketliydim şimdi hiçbir şey yapmıyorum birşey olur diye bebek için 1 gün 1 gündür 🙁