Polyannaa123 Kızlar randevu nasıl bulabiliyirsunuz ya sürekli bakıyorum ama yok sabahtan gitsem saatlerce bekliyorum çok yoruluyorum. 34+6 yım bundan sonrada sürekli gitmek gerekiyor. Bunun bir saati falan varmı bildiğiniz
derya46 Polyannaa123 ben sürekli giriyordum artik favorilere ekledim ha bire gir cik öyle buldum canim
Ebusss1 Polyannaa123 hergüm saat 16.00dan sonra 15 güm sonrası için randevu açılıyor o saati denk getirip almaya çalışın
aley_ckmk24 Polyannaa123 bizim hastanede gebe triaj diye bir yer var orda da bakıyorlar. Sizin hastanede de varsa gidebilirsiniz. Belki her devlette olabiliyormuş bilmiyorum bende arkadaşım vasıtası ile öğrendim 37 hafta içerisindeyim bende
GamzeBaz Polyannaa123 Bn Bi kere aldım baska almadım randevu doktorum kaşeli kağıt veriyor iyi doktora denk gelesiniz 🤲🤲
Polyannaa123 aley_ckmk24 ben normalde ozele gidiyordum doğum için şehir hastanesine geçiş yaptım. Dediginizi ilk defa duydum bir arastirayim😊
aley_ckmk24 Polyannaa123 dediğim gibi bende bilmiyordum ama varmış öyle bir şey geçen hafta gittim. Nst ye bağladı muayene etti haftaya tekrar gel dedi. Özele de gidiyorum aynı zamanda 😊
Nekrarin Hiç uğraşmayın kadın doğum acile gidin nat ye baglıyolar zaten nöbetçi doktor bi sıkıntı görürse söyler ben öyle yapıyorum 2 hafta da bir gidiyorum
Polyannaa123 Nekrarin bende iki defa sancım olunca şehir hastanesinin kadın doğum aciline gittim guzelde ilgilendiler ama birde polinik ’te muane olayım dedim ondada randevu yok
Yagmur00 Polyannaa123 12den sonra gir ve sana haber vermesi ıcın bildirim leri ac doktoru ekle bos olunca mesaj gelıyo dırek gır
elisa123 Polyannaa123 Ben rapor için devletten randevu almaya çalıştım aradım dolu MHRS dolu diyor öğleden sonra gittim sıra numarası aldım haftan büyük olduğu için veriyorum dedi sizinde haftanz büyük bnce randevusuz gidebilirsiniz çünkü dolu onlarda biliyor o yüzden öncelik veriyorlar 🥰
Polyannaa123 elisa123 önce hastaneye gittigimde doktora girmek için sıramı beklerken gelen baya kişi olmuştu. Sekreter hiçbirine sıra vermedi. Ama yine de randevu bulamazsam şansımı denerim
Tmerve Polyannaa123 talep oluşturun. Sizin telefonunuza sms olarak geliyor sisteme girdiginizde hemen karşınıza çıkıyor. Ben öyle yapıyorum istediğim tarihi ve saati de seçiyorum
Vahidesen_26 Polyannaa123 Aynı durumdan bnde muzdaribim ve bu yüzden de sürekli farklı hastaneye gitmek zorunda kalıyorum malesef 😔
Polyannaa123 Vahidesen_26 evet gerçekten çok zor ya özel de şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştık. Devlette randevu bulmak baya zor
elisa123 Polyannaa123 sekreter vermiyor zaten randevu merkezi diye bir yer vardı oradan gidip sıra numarası isteyin bizim burdaki hastane de böyle inşallah sizinde yormadan verirler