MuhendisHanim Esrakl1 Bazı vitaminler eksik olmadan da kullanılması gerekiyor.. İlk zamanlardaki folik asit sonra magnezyum, demir aklıma gelmeyen varsa da.. O yüzden çok sıkıntı etmeyin..
Esrakl1 MuhendisHanim dr folik asiti kesip ardından haziran ayı itibari ile d vitamini ve omega 3 kullandırmaya basladı. Öylede devam ediyorum. Demiri kullanmam gerekiyor cunku eksiklik vardı bana belli bir haftadan sonra vereceğim demişti dr değiştirince kaldı. Artık bidahaki kontrolde yeni dr a elimde tahlillerle gideceğim versin hepsinden 😀
anneyimmm_ kbra_22 24+2 yiz, bel ve pelvik kaslarımızın aşırı ağrısı var, midemdeki acıya yanma dersem az olur çok fenayım. Beş kilo almıştım şimdiye kadar midem yüzünden ikindiden sonra yemek yemiyorum sanırım artık daha kontrollü ilerler kilomuz. Bizde böyle
MuhendisHanim Gamzeee__ 75 gram glikoz tozu ile yapıldı bana karışım formunda olanı da var.. İçmeden önce kan alınıyor. İçtikten bir saat sonra kan veriyorsunuz ve iki saat sonra kan veriyorsunuz.. Bu üç kana bakıyorlar.. Şeker yüklemesini sorun edeceğiniz pek birşey yok bir porsiyon baklava ya da koladaki şekerden pek bir farkı yok. Gebelik şekeri çok illet. O yüzden öncesinde varsa önlem alınması çok daha iyi..
HavvaGuzey kbra_22 26+0 mide yanmasına göre aşırı saçlı bir bebiş😁 ilki kel doğmuştu😁 bu ara ishal kusma salginina yakalandık maalesef onun dışında şimdilik hersek yolunda
mutlugebeee kbra_22 26+4 rahim ağzı kısalığından dolayı üç haftadır yattığımı saymazsak iyi gidiyor diyelim😥
havakcdl-48 Senanrrr_06 inşallah çıkmaz canım kilo dan kasıt da az bı kilo değil 95 ile hamile kaldım çok şükür şu an 91.4 ile devam ediyorum ama şeker çıkmadı şükür. Sende de çıkmaz inşallah ❤️
Lavantakokusu 22+5 ten selamlar 😇 gece zor uyumalar, bel ağrıları ve akşama doğru şişkinlik dışında iyiyiz 🤪
havakcdl-48 Esrakl1 canım ben tüp bebek tedavisi olduğum doktoumda devam etmeme rağmen gebelik başından beri hiç kan tahlili yaptırmadı. Sağlık ocağın da devamlı kan tahlili yapıyorlar eve her görüşmede rutin istiyor ona göre tavsiye de bulunuyor ve yönlendiriyor.
Esrakl1 havakcdl-48 beni sağlık ocağındanda hiç çağırmadılar valla kendim gideyim bari 😀 çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. 😇
havakcdl-48 Senanrrr_06 yok canım ben altı yıldır bebek tedavisi görüyordum aynı zaman da kortizon tedavisi gördügum zaman oldu iş yerimden dolayı da dengeli beslenmek hak getire hepsi üst üste gelince 60 la başladığım yolculuğu 95 le tmaamladim
havakcdl-48 Esrakl1 rica ederim canım 😘 siz gidin kaydınızı yaptırın bebek takibi ve aşılarını da ebelerimiz takip ediyor ya öncesinde tanışmışlik ayrı bir rahatlık verir 😊
Senanrrr_06 havakcdl-48 anladım canım Rabbim sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰
havakcdl-48 Esrakl1 bakma bende öyleydim bizimkiler sağlık i olunca ve eltim sağolsun çok yardımcı oluyor kendisi de sağlık sektöründe olunca oradan yoksa bende bı haber yaşıyorum bilmediğim o kadar çok mevzu var ki
havakcdl-48 Senanrrr_06 ben günde iki öğün yiyorum çok aklıma gelmiyor ama bu saatlerde acikiyorum malesef. Benim en büyük artim galiba kızım sayesinde çok sevdiğim çikolata ve tatlilardan dan soğumak oldu onun yerine kavun ve karpuz a kafayı takmış durumdayım