EmineAyan Busedoruk baktım internetten resimlerine, bendekiler öyle değil daha küçük ve sadece kızarıklık, yara gibi değil. Her hangi bi hastalık olsa testte çıkmaz mıydı acaba
Duyguynrky EmineAyan göbek çevrende varsa ve geceleri seni kaşındırıyorsa uyandırıyorsa uyuz. Bana da başta birşey demediler sonradan çıktı lanet şey 🙄
EmineAyan Duyguynrky hayır yok Allaha şükür. Sadece dizimdrn aşağıda bacaklarımda kızarıklık var ve çok sık değil. İsilik gibi duruyor tahminimce
Cansurella EmineAyan ölüyorum üc gündur ölüyorummm kasıntıdan heryerime kolonya sıktım yıkıorum resmen kendimi yok gecmıyor gecmıyor gecmıyor bacaklarım kollarım göbeğim hatta kuyruk sokukuna kadar
EmineAyan Cansurella allah şifa versin 🤲🏻 Çok şükür benim o kadR fazla değil şuan sadece bacağımda var, doktor sıcaktan felan alerji olabileceğini söyledi
Duyguynrky EmineAyan eğer öyleyse çok şanslısın :) çok yaygın bir uyuz varmış ben de kaptım zaten nerde acayip zor şeyler var bende... eğer isilik gibiyse sürekli soğuk suyla yıka ve havluyla bastırarak kurut çok geçmiş olsun
KezibanUan EmineAyan isilik olabilir canım ben antalyada yaşıyorum denize grince geçiyo hemenn burda nerdeyse herkeste oluyo sıcaktan
Yogurtlupilav EmineAyan bende de oldu aynı durum, hatta seyrek olmakla beraber belimde ve karnımda da çıktı. Dermatologa göründüm, bepanthol sensiderm verdi ama gün aşırı kullanmamı önerdi. Doktorunuzla görüşmeden birşey kullanmayın bence..
EmineAyan Yogurtlupilav hiçbir şey sürmedim, kaşındıkça soğuk suyla yıkıyorum sadece. Doktorum baktı alerji dedi ilaç vermedi
EmineAyan Duyguynrky soğuk su rahatlatıyor biraz. Son günlerdeyim aman birde uyuz çıkmasın başıma. 😱 Allah razı olsun 🤲🏻🤗