EmineAyan 1 haftadır bacaklarımda böcek ısırığına benzer şeyler çıktı. Aşırı derece de kaşınıyor. Test yaptırdım hiçbir şey çıkmadı. 39+2 günlük hamileyim bu arada. Dün geceden beri de her yerim kaşınıyor. Başına gelen var mı, ne yaptınız nasıl atlattınız? 😱😱
cinderella EmineAyan bende de çıkıyo kaşıdıkça çoğaldı valla kırmızı kırmızı oldu bu aralar kaşımamaya dikkat ediyorum biraz azaldı sanki
Heather EmineAyan doktorunuza söylediniz mi? Son haftanız karaciğer enzimlerinde sıkıntı olmasın. Belki tahlil ister.
Hulyarecep EmineAyan Aynı sorun bende de var canım doktorum dermatoluga yonlendırdı aşırı sıcaklar baharatlı yiyecekler tatlılar kolonya parfüm bunlardan uzak dur dedi benim kaşıntım 1 haftadır daha da azaldı krem vs de verdi onları da kullanıyorum
EmineAyan cinderella aynen benimde kırmızı kırmızı oldu kabardı. Deli gibi kaşınıyor ya, dayanamıyorum 😔😔
EmineAyan Heather p.tesi günü gittiğimde söyledim kolestazdan şüphelendi enzimlere bakti ama sonuçlar temiz çıktı
EmineAyan Hulyarecep Hulyarecep bilmiyorum ya bana sadece alerji olmuş olabilir dedi her hangi bir ilaç vs vermedi. Çok kaşınıyor ama 😔
Busedoruk İnternetten pupp yazip bakar mısınız vucudunuzdaki kizariklar ona bensiyorsa tekrar doktorar gorunyn
EmineAyan Busedoruk benim karnımda yok ama. Diz kapağımdan aşağıda var seyrek seyrek ayak bileğimr doğru
EmineAyan KezibanUan hayır girmedim kaşınınca fark ettim, sinek ısırdı sandım önce. Sonra diğer bacağımda da çıkınca sinek olmadığını anladım
Melikefurkan EmineAyan 🙋 Bende öyleyim test yaptırdım birşey çıkmadı alerjik dedi doktor ilaç verdi hiç etki etmiyor bile deli gibi kaşınıyorum olurmuş zaten son haftalarda birde hava da sıcak dogurursak geçer anca herhalde
EmineAyan Melikefurkan aynen bana da öyle dedi. İlaç vs vermedi. Durmadan kaşımak istiyorum ama acıyor 😔😔
KezibanUan EmineAyan isilik olabilir canım ben antalyada yaşıyorum denize grince geçiyo hemenn burda nerdeyse herkeste oluyo sıcaktan
Melikefurkan EmineAyan Aynen kasidikca benek benek yaralar çıkıyor yaklaşık iki haftadır geceleri düzgün uyku uyumuyorum kasintidan
Busedoruk EmineAyan bi cildiyeye gorunun cunku eger pupp sa vucuda yayiliyor cok kotu oluyor ben cok cektim
Duyguynrky EmineAyan canım geceleri artıyorsa uyuz maalesef. Bende de 2 haftadır var ve sonunda teşhis kondu uyuz 🤷🏼♀️ Aşırı yaygınmış. Uyuz için görün derim
EmineAyan Busedoruk baktım internetten resimlerine, bendekiler öyle değil daha küçük ve sadece kızarıklık, yara gibi değil. Her hangi bi hastalık olsa testte çıkmaz mıydı acaba
Duyguynrky EmineAyan göbek çevrende varsa ve geceleri seni kaşındırıyorsa uyandırıyorsa uyuz. Bana da başta birşey demediler sonradan çıktı lanet şey 🙄