gizzemozturk Gudigudi orası daha da pahalımış galiba bebişin en büyük masrafları doğum ☺️ Yine de önemli olan bebişlerin sağlıklı 🤗🤗 onlara herşey feda olsun ☺️
Gudigudi gizzemozturk aynen canim ilden ile degisiyor fiyatlar. Ayni anadolu hastanesi burda 2500den basliyor. Acibademi falan zaten hic soylemiyorum. Dedigin gibi saglikli olsunlar da artik gerisi onemli degil😊🤗
Edizefeninannesi Yoncik hastane ortamı olarak anadolu daha iyi hayattan ama doktor da hayat hastanesinde şükrü özbörü mükemmel bi doktor
Glcn gizzemozturk bildiğim kadarıyla bu fiyata anestezi dahil ama hangi anestezi şekli olduğu hakkında bilginiz var mı acaba ?
Glcn gizzemozturk çok teşekkür ederim bu bilgi çok işime yaradı su an peki fotoğraf çekimi dahil mıydı odada cekim oldu mu
Glcn gizzemozturk çok soru sordum hakkınızı helal edin lütfen son sorum fotoğraf çekimi dedikleri ameliyathanede birkaç poz muydu yoksa hem ameliyathane hem de odada mi fotoğraf çektiler. Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
gizzemozturk Glcn helal olsun ne demek hem ameliyathanede hem odada çektiler ama bize sadece bi fotoğraf bi magnet bide doğumda çektikleri cd yi verdiler diğer fotoğrafları gidip parayla alıyosun fotoğrafçıdan
Glcn gizzemozturk çok teşekkür ederim cuma günü bizzat orda sezaryen olarak deneyimlemis oldum çok sağolun 😊