Sngl_123 Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın özel olacak ben genital bölge ağda yapıyorım son aylar olduğu için hem zor oluyor hemde her zaman temiz olmak istiyorum acaba son aylar tüy dökücü krem kullanan varmı bebeğe zararı varmı
yigitegenin_annesi Sngl_123 koksuu biraz rahatsız edici ama fazla almıyor yarısunı bırakıyor denedim bıraktım ağdatla yola devam bklm nerege kadar
Zeyyyn Sngl_123 içerisinde bir çok kimyasal var doktorlar bile her kremi yazamazken onu kullanmayın yani
Sevda-06Macit Sngl_123 okuduğum bir yazıda tüy dökücü kimyasal içerdiği için kullanılmaması gerektiğini söylüyordu.
osm Sngl_123 tüy dökücü krem içeriğinden dolayı kullanılmamalıymış. Ya temizliğine güvendiğiniz bir yerde yaptırın ağda ya da jiletle yapmayı deneyin.. son zamanlarınızda kimyasalla riske atmayın bebeği kendinizi
Sngl_123 osm açıkçası jilet vurmak istemiyorum ama tüy dökücü de ondan pek farkı yokmuş ağda da çok çıkması gerekiyor yaptırmak için
Hatice11ravza Sngl_123 bende öyle hep adayla yaparım ve son ayımdaym heran doğum olabilir korkusu da var önüme ayna koyup yapmayı düşünüyorum biraz özel olucak ama🙈
mehmel54 Sngl_123 bence zararlıdır çünkü içinde türlü türlü kimyasallar vardır zorlanıyorsanız jiletle yapın ama mümkün olduğunca hatta hiçbir zaman krem lazer vs kullanmayın