Serpiltunahan Handeaslan39 biri bana 7 aylıkken dedi şaşırdım benim de ilk gebeliğim aklım karışıyo gerçi doktorum bana bakmadı daha ama
Mercimekveannesi Kızlar sizce hamileliğin ilk aylarinda kaşıntı olması karşımızda cok catlagimiz olacaginami isaret 🤔?
Seyda34 Mercimekveannesi 3 aya kadar cok kasıntım oldu Bebek yağı kullandım duruyor kasıntı geciyor Cok kotu oldum gece fena
Seyda34 gizem Bnm daha çatlağım YÖK hafta hafta geçsin de bakalım var mi ☺☺ Kilo alma verme çatlağı olur hemen
Dilek6121 Canım benim 30 haftalıkken kanamam vardı sancılarım başlamıştı alttan muayene ettiler 2 cm açılma vardı doktorum ilaçlarla doğumu mu ertedi yani aksi bişey olmadığı sürece 36 haftadan sonra alttan muayene bildiğim kadarıyla ☺
2cocuk1kediannesi Seyda34 aynen öyle tek derdimiz sağlıkları zaten. Hele ki son haftalara gelince ne çatlak ne kilo umrunda oluyor insanın. Hem yorulmuş hem artık sabırsız oluyorsun. Sağlıkla gelsinlerde başka bir şeye gerek yok gerçekten.
Momtobe Haftadayım bendede henüz yok karnım basket topu fgibi öne gitmesine rağmen sondan çıkarmıki kızlar ne diyosunuz bende bio oil kullanıyorum kaşınıyor arada sırada o sırada masaj yapıorum yağ ile ..