gizem Seyda34 35. Haftada 1 tane çatlağım oldu o da krem sürerken es geçtiğim yerde. Normalde çatlağa çok müsait biriyim, lisede alıp verdiğim kilolardan bacaklarımda da vardı.
2cocuk1kediannesi Son gün bile olabiliyormuş. Son hafta çatlayanda var. O yüzden hiç aksatmadan bakımlara devam. Bende 36. Haftadayım benimde çatlağım yok ama olabilir korkum hala var.
Seyda34 2cocuk1kediannesi 28 haftagım bnm gelir mi bilmiyorum kremle kullanıyorum olursa napalım Bebek saglıkla gelsin yeter ki ☺ Benim hala korkum var bakkalım nolur
Dilek6121 Vallahi canım 33+2günlügüm göbeğimin iki yanında da çatlaklarım oluştu yeni yeni ki kremle yağ kullanmama rağmen 😑
2cocuk1kediannesi Seyda34 aynen öyle tek derdimiz sağlıkları zaten. Hele ki son haftalara gelince ne çatlak ne kilo umrunda oluyor insanın. Hem yorulmuş hem artık sabırsız oluyorsun. Sağlıkla gelsinlerde başka bir şeye gerek yok gerçekten.
Dilek6121 Eczaneden çatlak yağı almıştım bitkisel karışımlı, krem olarak da internetten sipariş etmiştim aloa veralı krem kullanmam rağmen çatlaklarım oluştu 🤔
Seyda34 Dilek6121 ben duydum tavsiye etsem dr Tuna aynisefa yag krem kullana memnun oldu çatlak olmuyor varsa kullanana çatlak gidiyor
Handeaslan39 Seyda34 hiç olmadık hiç hemde çok şükür krem kullanmadım sadece bebek yağı sürdüm haftada bir 🙂
Seyda34 Handeaslan39 ne mutlu sana ☺ Bende Bebek yağı kullandım biraktim vaseline krem kullanıyorum suan sonra aynısefa krem kullanmaya baslacagım hergun sürmüyorum hafta ta 1 kere ☺
HabibeGler Görünürde beni de yok ama ben bir süredir Hindistan cevizi yağı kullanıyorum onun oncesinde de nıo oil kullanmıştım
Serpiltunahan Handeaslan39 biri bana 7 aylıkken dedi şaşırdım benim de ilk gebeliğim aklım karışıyo gerçi doktorum bana bakmadı daha ama
Seyda34 gizem Bnm daha çatlağım YÖK hafta hafta geçsin de bakalım var mi ☺☺ Kilo alma verme çatlağı olur hemen