Seldamm Estağfurullah benim vajinal bölgede yıllardır çıkıyor ama siğil gibi değil minik ucu olmayan bir yara önce siliyorsun kan geliyor içimden kıkırdak çıkıyor bunun tek çaresi çıktıkça sıkmak dedi doktor siğil makatima doğru çıkmıştı yaktirdim ancak benim 5 yıl önce şirkette klozet wcdeyken geri tepmisti temizledim kendimi ama eve gidip duş alana kadar olan olmuş hatta o dönem psikolojim çöktü kaç doktora gittim cinsel yolla bulaşıyor arkadan birliktelikle bulaşıyor diyip psikolojimi alt üst ettiler ki bakardım devlet hastanesinden soğudum İstanbul Halıcıoğlunda sadece bağırsak kanseri genital bölge yaraları ile ilgilenen muazam bir doktor tavsiye ettiler ona gittim ve gerçekten mükemmel yardımcı oldu tabi çok geç gittim ona gidene kadar ne özellere ne Haseki devlet hastanesi ne nerelere nerelere gittim rahime sıçramış diyenmi dersin çocuk olmaz ilerde diyenmi dersin takı Halıcıoğlunda yaktirdim bitti bu sefer genital bölge de dediğim yaralar çıktı doktor bey dediki calistigin şirkette muhakkak klozetlere dikkat et bağışıklığın düşük bu yaralar sıkılarak geçer başka çaresi yok dedi bunun üzerine ailem 3 doktora daha götürdü aynı durumu söylediler sikilicak çıktıkça sikilicak ee evlendim belli zaman aralıklarında çıkıyor du sıkıyordu eşim ama şimdi makata dogru farkettim bulaştırma durumumda yok cinsel yolla eşimde bir sorun yok yani durumu farkedince doktoruma anlattım oda enfeksiyon riskini göze alamayiz normal doğum ile madem böyle bir durum var dedi zaten son ayım sezeryan dediler bakalım valla çok zor yani yıllardır yildim o her ufak yaranın sıkılma acisinida anlatamam genital bölge bitse popom başlıyor o bitse başka birşey tabi birde ben lupus hastasiyim bağışıklıgim çok düşük bunlarda etken diyorlar şimdi ne olur olmaz diye riske atamam bebeğimi sezeryan olucam