Aysenurctn32 kubratskya_ Benim sezeryan olmasa bende beklerdim sanırım o zamana kadar zaten ters duruyor şuan
kubratskya_ Aysenurctn32 bende bu zamana kadar beklemek istemezdim ama maalesef oğlum inat etti kötü özelliğini annesinden aldı 🤦♀️
Aysenurctn32 Bsrakya Ben sezeryan olucam ama daha erken su nişan falan gelirse erken alırız dedi ama sanmıyorum çünkü çocuk makat geliş şuan uzun süredir de böyle düzeleceğini sanmıyorum
perilice123 Aysenurctn32 bilimsel bir açıklaması olduğunu ben de sanmıyorum sadece istatiksel olarak durum nedir onu merak ettim.
Aysenurctn32 Gkc92 40 haftayı beklerse 3 kiloyu geçersiniz diye düşünüyorum yeğenimin annesi şeker hastası o yüzden iri bi bebek oldu
Gkc92 Aysenurctn32 normal o zaman şeker hastasıysa o kiloda doğması. Benim bebeğim zaten başından beri haftayla uyumlu gidiyo çok kilo almıyor. Miyomun da etkisi var yeri dar biraz sağlıklı olsun da o önemli değil sonradan kilo alır zaten
Aysenurctn32 kubratskya_ Ben hem inatçı hemde biraz tembelim eşim de aşırı tez canlı bakalım kime çekecek
Mimik Abimin esi ilk dogumu prameture oldu, cok erken geldi kizimiz… Kardesimin esi ise, dogmak bilmedi minik kuzu… Belli olmuyor ya… her gebelik özledir…
Bsrakya Tugcekurtulus özel hastane salı günü yatisim yapılıyor artık gelse de gelmese de o gün gelecek 😂
Yavuzz Aysenurctn32 benim ilk kızim 41 hafta fa oldu oda sezaryen ile dursa daha duracaktı doktor diyirdu çok sevmis yerini 😃ne sanci ne başka biseyim olmadi suni sancı yaptılar o bile ise yaramamisti
Aysenurctn32 Yavuzz sağlıklı olsunlar da mecbur beklicez ben çok sabırsızım bide hamileliğim zor geçiyor belki herkesin öyle ama beni çok zorluyor😄 6. Haftada başlayan ve hala devam eden eğer hap atmazsam 7-8 kere kusturan bir bulantım var.. 10. Haftada hastanede yattım bunun yüzünden. Şimdide geceleri uyuyamıyorum sıcak bir yandan başım çok yanıyor yastığa koyduğum an sanki ateşe dayıyorum.. inşallah sağlıkla sıhhatle atlatırız şu zamanları..