Mihriban_27 EyMerve haklısınız tabi ki insan gurbette olunca kimse olmayınca dil de bilmeyince zor oluyor panik oluyor 😞
Mihriban_27 Fatma_d ne deseniz haklısınız ama kendinizi benim yerime koyun ister istemez insan doluyor ağlıyor elimde olsa yapar mıyım hiç 😞
Necmiyeemrullah 40 +2 benim de 🤦♀️ bende delirmek üzereyim sancım falan hic yok sadece cok bel ağrım var herkes arayıp soruyor doğurmadın mı daha dye eşim de doğur artık diyip duruyor resmen psikolojim bozuldu 🤦♀️
bahtnurr1 Necmiyeemrullah He zaten doğur diyince oda hemen tamam baba geliyorum diyor 🙊🤨 bizim daha yolumuz uzun tabi şimdilik de
Mihriban_27 Necmiyeemrullah aynı durum bende de var inan insanlar sürekli arıyor ve Ne oldu niye doğmadı bak bişey olur benden demesi felan filan insanda psikoloji kalmıyor çok iyi anlıyorum seni eşinde baskı yapıyorsa daha da stres olursun allahtan eşim baskı yapmıyor 🙏
Yeppudaa Mihriban_27 canım kendini hiç üzme . bir baktın bu akşam geliyor bebiş hiç belli olmaz . inşallah kolay bir doğumun olur sağ salim kazazsiz belasız kucağına almayı nasip etsin rabbim 🧿🤍
Mihriban_27 Yeppudaa yaaa ünşallah çok ama çok tesekür ederim ❤️❤️❤️ İnşallah hepimizin kolay ve sağlıklı bebişlerimiz olur 🥰😘
Mihriban_27 bahtnurr1 ah ah baya nazlı hemde kız olsa derin evet nazlı kızım bizim oğlan kızdan da nazlı çıktı 😂😂