Kuzucccum Hafizeplt Allahtan olmadım kız suyum gıderdı ya da nişan falan gelırdı sonrası . Böyle ıkı bı arada geldı gördüm gıttım hemen 🤷♀️😊
Kuzucccum sedanur4004 teşekkürler kuzum benım hem de ne heyecan kavuşacağını bılmek hele kavuşmak Allahım naısp etsın bekleyen tüm annelere 😘🤲🤲💓
Hafizeplt Kuzucccum çabuk kilo alır zaten ufak doğan çabuk gelişiyomuş 😅 doğumun kolay olmuştur dedi herhalde annem yorulmasın 🤭
Kuzucccum Hafizeplt hemşirede aynısını söyledı 🤣 vala bunu anca çıkardıysam daha iri düşünemiyorum 😬🙊 kısa sürdü Allah’tan
Kuzucccum Hafizeplt onu düşünme tatlım yanılma payları var ona göre sağlığı olsunda onu görünce unutuyon zaten kiloyu falan . Şimdi uyuyor yanımda baktıkça içim gidiyor yiyesim varrrrr 🤲😘🥰 ben cok kaldım ya 15 saat kadar hastanede
Hafizeplt Kuzucccum yarın da ben kucağıma alsaydım yavrumu ya çok zor beklemek 😅bende sabah 6 buçukta gitcem suni ile başlanacak çok inşallah açılmam artmıştır ya korkmaya başladım 😅bi daha çocuk yaparsam kendş sancımı bekliycek😂😂
Kuzucccum Hafizeplt neyse bir şey demıyım yasa gör kuzum Allahım yardım etsın sana tek ıkınma ile alırsın ıns kucagına 😘🥰🙏🙏