Kuzucccum Hafizeplt niye kı canım erteledınız carsambaya . Hıc sorma az önce aramış kızım napıyo uyanık süt vercegım dıye nıye resım vıdeo atmıyon dıyor oldu canım dedım artık işim var 😂😂🥰 kendı sancımı cektım son dk dayanılmaz artık 🙊🤦♀️
Hafizeplt Kuzucccum doktorum yarın bir saatliğine hastaneden ayrılacakmış Çarşamba ya çekelim istersen dedi bende canıma minnet buldum😂 sancı nasıl bişey ya birşeyler oluyo bana ama anlamıyorum 😅kocanda artık kızı için arar 🤭
Kuzucccum Urker_bebek Allah rarı olsun sizi de kavuştursun Size bağışlasın ıns ıyı bence kılonuz bızım küçük doğdu 2.700 minnak bir şey 🥰🙏
Kuzucccum Deletedmom93428 ayy ne güzel zamanın varken yaptın ıyı oldu vala benim hastanede aklıma geldı tlfn yok haber verem , Allah’a kaldı işim doğurdum 😂😂
Gamzeblt Kuzucccum hayırlı doğumlar sağ salim kucagına al banada dua et bende bekliyorum doğumu bugün doğurayım 🥰😅
Kuzucccum Gamzeblt aldım sağlıkla cok şükür 🙏 en hayırlısından doğumun olur ıns cok kolay geçer canım sakin kal 🥰😊
Kuzucccum Hafizeplt sağlık olsun kucagına alda bı gun geç olsun 🥰🙏 beline vuruyor aynı anda karnın sertleşecek (bunu öğrendım dün jdjdjd ) heyye durmadan görüntülü aramalar ahh yiğidim ahhh aratırlar böyle 🥰😬😂😂
Deletedmom93428 Kuzucccum vallaha bende de koyacak kimse olmadığı için hafif bel kasık aprım 1 cm açılmam varken koydum bundan sonradıı Allaha emanet 🤣
Hafizeplt Kuzucccum karnım hep sert artık onu kriter seçmiyorum kendime aöspbel iyi oldu yarın da akşama kadar egzersiz yürüyüş falan yapayım bari ne kadar açılırsak artık😂😂 sen bişey yapmıyo muydun kız sırrın yok mu😂😂
Kuzucccum Hafizeplt kız dıyorudm ya hep bana daha var bır şey yaptığım da yoktu dıye bi baktım su geldı korktum o an jfjdjd ama odada tek kaldığımda sadece yürüdüm onun faydası vardı bence acılmaya 3cm sen sonra bı anda yukseldı acılmam
sedanur4004 Kuzucccum postu yeni gördüm ve dogurmussun. Çok sevindim canım 🤸💙 Bizim de sezeryan gunumuze son 27 gün kaldı Allah’ım çok heyecanlı
Kuzucccum sedanur4004 teşekkürler kuzum benım hem de ne heyecan kavuşacağını bılmek hele kavuşmak Allahım naısp etsın bekleyen tüm annelere 😘🤲🤲💓