Ades Gunesinannesi yani bebekte almıyordur gibilerinden düşündüm ama annemlerde oyle dedi senin dediğin gibi cok iyi o zmn😍
Dml1234 aysegul_01 aynıyız resmen 😂 ben yemediğim halde sudan mı kilo alıyo bu vücud bilmiyorum 😂 yüzüm gözüm pofuduk pofuduk oldu ama takmıyorum ben çünkü normal hayatımdada sebzeciydim hala öyleyim abur cubur minimum seviyede ama sanki bi oturmaya 10 ekmek yemiş gibi kilo alıyorım 😂
Minnakkkk aysegul_01 en büyük korkum cok kılo almak 🙈🙈 ama bu aralar acayıp bı ıstah artısı oldu durduramıyorm kendımı 😀😀 sonum ıyıye gıtmıyor sanırım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️😂
Saliha0335 Ntugba bende 73le hamile kaldım şuan 77 kilodayım doktor çok dedi 4kiloya bile 22hafta 6günlük olduk bugün erken doğum riskinden genelde yatıyoruz hareketsizlik kiloya dönüyor bide hazımsızlık oluyor günde 3litre su içiyorum ama fayda etmiyor
SevilaySemerci aysegul_01 ben 16. Cı haftadayım 4 kilo vermiştim verdigim kilodayım 50 kiloyum.daha hiç kilo almadım çok şükür :)
Fulyag aysegul_01 27. Haftamda 8 kilodayım düzenli aldım ama yine de çok gibi geliyor almamaya direniyorum 🙈
Fulyag aysegul_01 hedef 10 kiloydu ama bu koşulda mümkün görünmüyor 😁 artık yapacak birşey yok doğumdan sonra vereceğiz 😌
tgcaty aysegul_01 50 ile hamile kaldım 34 haftam da 15 kilo aldım. ilk dogumum da toplam 15 almıstım ama bu ıkıncı de 70 olmam inş
Hamilebayan Bende 55 kiloyla hamile kaldım şuan 67 kiloyum ve 32 haftalık hamileyim sizce çok mu almışım 😔😔😓
Dilekerkan0705 Slnmlh Allah öyle çevreden korusun valla daha şimdiye kadar hiç kötü bişey duymadım tam tersi hep motive ettiler
Slnmlh Dilekerkan0705 ne güzel çevreniz var maşallah. Daha yeni apartmandan çıkarken tombişim dio seviyor teyze beni😭
aysegul_01 Slnmlh 😄😄aynı şeyi bende yaşıyorum eşim hergun dalga geçiyor yerinden kalkamıyorsun bilmem ne bende yapmasaydın da çocuğu bu halde olmasaydım diyorum ama çok şükür herşey çocuğum için hiç kafama takmıyorum sende takma boşver