nvn-mutlu Hanileanne çok silik görünüyor sanki canım hadi inşallah kan testinide ver sabah hayırlı haberlerini yaz bize ❤️❤️❤️
Hanileanne nvn-mutlu yaaa dönüş yaptığın için çok teşekkür ederim yeni doğum yaptım 2,5 aylık oğlum var nasıl oldu bilmiyorum nasip hayırlısı diyelim evet cuma günü gittim sağlık ocağına ama sistem yoktu geri döndüm yarın hemen gidicem
nvn-mutlu Hanileanne rica ederim canım benim ❤️ olsun herşeyde vardır bir hayır eğer gebeysende biraz zor olur belki ama ikiz gibi büyürler inşallah 🥰
Hanileanne nvn-mutlu nvn-mutlu ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun moral verdin hayırlısı neyse o olsun tabii ki gelen allahtan çok şükür hayırlısı olsun bakalım yarın ola hayrola
Hanileanne Aley1 damlattım 5 dk içince böyle oldu ve böyle kaldı canım ben çok göremedim psikolojik mi görüyorum acaba çizgi dedim ama silik görenler varmış
Aley1 Hanileanne canım anında olduysa kaset test asla çift çizgi silik çizgi çıkarmaz hamileyken bile negatif çıkaran bir test o bence hamilesin 🥰
nvn-mutlu Hanileanne Allah hepimizden razı olsun canım benim ❤️ güzel haberlerini alırız inşallah bizede haber verirsin 🥰
Hanileanne Aley1 hayırlısı olsun inşallah yeni doğum yaptım 2,5 aylık oğlum var çok beraber de olmadı 40 ımdan 2 hafta sonra oldu ilk beraberlik korunarak oldu tutma şansı ne kadar yüksek bilmiyorum ama nasip diyorum vardır bir hayır eğer hamileysem 🤷♀️
ikiicocukkannesii Hanileanne Canım emin olamadım çok umitlendirmek istemem ama bulanık gibi hakkında hayırlısı olsun kan tahlili yaptir kesin sonuç olsun hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah 🥰
Hanileanne ikiicocukkannesii evet sağlık ocağına gidicem yarın hemen içim rahat eder şüpheyle olmuyor 🥲
ikiicocukkannesii Hanileanne Evet canım şimdi gördüm yeni doğum yapmışsın hayırlısı olsun hamileysende Allah yardımcın olur inşallah ikiz gibi büyürler
Hanileanne busrasahinn testim yok nakleder bu da evde vardı bir deneyim dedim sabah hemen kan verecem en neti o hayırlısı olsun inşallah
busrasahinn Hanileanne aynen o daha net tabi öyle bir şansın varsa daha kesin hayırlısı olsun benimde 3. Geliyo beklemiyoduk 2. Çocuğum daha 1 yaşına yeni girdi büyük çocuğum 3 yasinda 😔rabbim verdi oldu demekten başka çare kalmadı bana. Sanada hayırlısıni nasip etsin rabbim inşallah 🙏
Hanileanne Brtmrv başka test yok maalesef evde 2,5 ay önce doğum yaptım henüz adet görmedim aslında 40 ımdan 2 hafta sonra ilk beraberlik oldu korunuyoruz aslında eğer varsa nasıl oldu anlamadım 🤷♀️
Hanileanne busrasahinn yaa öyle mi 🥲 hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah benim 2 yık sonra geldi oğlum eğer varsa 2. Hemen olacak işte hayırlısı diyelim napalım