Mom872 Hanileanne ben silik bir çizgi gördüm ilk 5 dakika içerisinde çıktıysa silik dahi olsa hamilelik var anlamına geliyor
Hanileanne Mom872 amin ❤️ Kozlar belirtmeyi unuttum bu arada 2,5 aylık oğlum var yeni doğum yaptım korunuyorduk nasıl oldu anlamadım var mı yok mu bilmiyorum ama ne olacak şimdi
Hanileanne Goksugul 2,5 aylık oğlum var daha adet bile olmadım ama aşırı mide bulantısı yaşıyorum ne olacak şimdi
Hanileanne Btlklkn 2,5 aylık oğlum var hamileysem ne olacak şimdi korunuyorduk nasıl olabilir bilmiyorum
Birgul Hanileanne çok silik bi çizgi gördüm kan verin hemen hcg takibi yapın hayırlı olsun inşallah 🌸
Hanileanne yarmagul yarın hemen kan vereyim en iyisi daha sağlıklı sonuç alırım meraktan test yaptım 😥
Anne_N Ben de fotoğraftan çizgiyi göremedim. Ama silik de olsa varsa pozitiftir. 1-2 gün sonra tekrar dene. Hergün belirginlik artar. Hayırlısı olsun inşallah.
Karacaaa Hanileanne bende sanki hafif bi cizgi gordum ama çok silik foto da çıkmadı sanırm peki ağrılarn var mi canm herhangi bi belirti
Hanileanne Karacaaa midem çok bulanıyor sol kasık ayrım var ilk gebeliğimde böyle oldu direk kan vermiştim çıkmıştı 🥺
La_Liberte Hanileanne merhabalar ikinci çizgi hemen mi çıktı acaba. Ben de hayalet bir çizgi görüyorum ama idrar fazla damlatılmış gibi de duruyor. Eğer idrarı fazla damlattıysanız da çıkabilir.