goktugun_annesiii AlyaEkmen_ anladım canım çok teşekkür ederim bilgin için sadece sodayıda migdem almıyor ama içmeye çalışacağım 🤦🏻♀️😅
Cbusra93 goktugun_annesiii magnezyum ve kalsiyum kullanman lazım canım senin bebiş ihtiyacını senin vücudundan karşıladığı için böyle oluyorsun mümkünse muz ye potasyum çünkü süt iç
Akkoyu goktugun_annesiii az kaldı az kaldıda bende az kaldım bacaklarım acıyor agrıdan uyurken dönemiyorum karnımdaki ağırlıktan ☺️
meltemcanli goktugun_annesiii merhaba magnezyum eksikliği bu belirtilere sebep olur ve magnezyum miktarı kan tahlilinde çıkmaz ancak kemikten bakılırsa doğrusu anlaşılır, bu yüzden doktorlar belirtilere göre takviye başlar.
goktugun_annesiii meltemcanli doktoruma söyleyeceğim canım su da içiyorum aşkı da ama bakalım ne yapacak ne diyecek bende merak ediyorum 🤷🏼♀️🥰
Matahari goktugun_annesiii ilk hamileliğimde bende de olmuştu ödemden dolayı sinirler sıkışıyor ama benim bu kadar erken başlamamıştı bol bol su için bu hamileliğimde olmalı öyle bişey çok su içiyorum ve küçük çocuğum olduğu için sürekli hareket halindeyim tek fark bu
goktugun_annesiii Matahari Bende su içiyorum önceden hiç içemiyordum ama şu anda iyi yani benimde ilk gebeliğim çocuğum yok ama bende çok hareketliyim durdugum yok açıkçası 🙄😇
Matahari goktugun_annesiii benim ilk hamileliğimde baya oldu bu hamileliğimde kesin yine olacak dedim ama olmadı neden bilmiyorum acaba o dönemdeki psikolojik durumumdan mı kaynaklı hiç anlamadım
BurcuGorkem İşin açığı Naparsan yap geçmiyor 30. Haftaya geldim hala uyuşuyor parmaklarımı bükemiyorum magnezyum demir folik hersey içiyorum soda içiyorum sinir sıkışması için atel bile aldım takıyorum yok devam ediyor
goktugun_annesiii Akkoyu Ah canım benim ya sabretmemiz lazım bak sen benden önce doğurucan kurtulacaksin Allah’ın izniyle bebeğini kucağına alinca herşey bitecek 💙💙🙏
goktugun_annesiii Matahari Psikolojik desem bir durum da yok hiç yani bende anlamadım canım artık doktoruma sorucam bakalım 🤷🏼♀️