Buski DemetF Bende aynıyım öğleden sonra 2 derece düşüyormuş diye eşimi arıyorum çıldırmamak elde değil 🥵
Ebruuuli bebegimizibekliyoruz1 Karşıyakadayım ben yeni geldim İzmire daha önce gelip gidiyorduk izinlerde artık temelli buradayız sıcağına alışamadım malesef 😔
Buski derya46 Denedim buz bile yiyorum artık kıtır kıtır geçen hafta acillik olunca midemi üşütüp onuda yapamıyorum artık 🥵
Umay21_ Adana’dan İzmire ailemin yanına geldim ve bu senenin en yüksek sıcaklığıyla karşılaştım şansıma bak klima da yok 😭 Adana’da sıcağıyla ünlü ama en azından evimde klimam vaaaar 😂
bebegimizibekliyoruz1 Ebruuuli bu sene geçen seneye göre çok daha sıcak normalde böyle değildi dışarı çıkar gezer tozarsin ama bu sene asla sıcakta dışarı çıkıp gezilmez
pamk00 Buski ben aynı şekilde ayaklarımın altına ateş var resmen geceleri buzlu suyun içine ayaklarımı koyuyorum duş alıp camın önünde yatıyorum o derece ama Gine’de istediğin esintiyi alamıyorum çok bunalıyorum bu durumdan sizin cinsiyeti nedir ?
esmerrmm Buski valla ben başedemiyorum bu sıcakta bide migdem alev alev yaniyor . Duş almak buz yemek başka bisey elimden gelmiyor
Kaktus Buski olmaz mi, ben de 37. Haftadayim klima altinda oturup vantilatör çalıştırıyorum o derece 🥴