Gonul_enes Zelsonr sezeryan olucak tuplerimi baglatcam nasipse,yok ilk degil 3.bu digerleri normal di 🤭 buyuzden sezeryandan cpk korkuyorum
Zelsonr Gonul_enes Anladım canım. İnşallah çok pozitif bir doğumun olur🤲💜 Maşallah yaa rabbim hepsini hayırlı evlatlardan eylesin inşallah 🤲💚 Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲 Korkma canım rabbim yardım eder🤲
Zelsonr Elif_Eda Olabilir canım valla🤷💙 İlla ki👌 anladım canım doğrudur hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲💜
Elif_Eda Zelsonr Amin canımm cümlemiz için inşaAllah sağlıkla sıhhatle almayı nasip eylesin Rabbim 😇💓🌸
Kubra_baydar Zelsonr hiç bir belirti faln yok valla canm normal doğum istiyorum ama tık yok korkarım sonunda zorunlu sezeryan olayım valla
Gonul_enes Zelsonr allah razi olsun rabbim kimseye o yolda birakmasin aciyla..herkese bende dahill cokkk guzel cokkk kolay bi dogum nasip etsin ins
Zelsonr Kubra_baydar Anladım canım öyle düşünme hiç ummadığın anda ummadığın şeyler olabilir. Herşey gönlünce olsun. Hayırlı doğumların olsun inşallah 🤲