honeyland Zeliha272727 aynı vallahi içim içimi yiyor stresten ama yinede çok utanıyorum soramıyorum en azından enfeksiyon kapmamak için direniyorum sirke kullanıyorum evdeyken iç çamaşırı kullanmıyorum bol şeyler gıyınıyorum İnşallah bir problem yaratmaz varisler
Zeliha272727 honeyland benimkide ayni agriyormu peki ayaga kalkinca normal dogumu sezaryanmi bu arada
-Papatya33 Bende de şişlik vardı. Benim de doktorum erkek hemen sordum bakmam lazım dedi hatta. . Niye utanıyorsunuz Allah korusun ben kendim için degil bebek için endişeleniyorum direk. Sorun nolacak sanki
honeyland -Papatya33 ya o cesaret yok anlamıyorum kendimi neden böyleyim ama hiç cesaretim yok sormaya istemsizce çok utanıyorum tabiki endişeliyim korkuyorum bebeğim için ama utanmadan da geri kalamıyorum
Zeliha272727 -Papatya33 ben bir kere doktora genital bolgemde var dedim vsris icin yapacsk bir sey yok dedi
Milkshakee Zeliha272727 Bende de vardı elleme kendiliğinden geçti. Doktor baktı iki tane yanyanaydi sadece solda doğumdan sonra geçiyor genelde geçmezse o zmn müdahale ederim dedi. Ayakta çok kalmaman lazım. Ben hiç birşey yapmadım kendi kendine geçti şükür 🙏
Cemilememmedova Zeliha272727 ilk başlarda çok vagina ağrısı çekiyodum varis çıkıyomuş ondanmış ilişki sonrası resmen yürüyemiyodum çok acıtıyordu daha sonra varis oluştukdan sonra geçti acısı bi tek ilişki sonrası ayağa kalkınca acıyordu bende bacaklarda da var varis genitialdende çıktı,ama normaldoğum dediler bakalım bi sorun yaratıcakmı zeynep5627
Eda115354 Zeliha272727 bende vardı normal doğum yaptım zaten çok fazla derecede değilmiş ama ben görüyodum şişliği falan ve ayakta durdukça ağrıyodu rahatsız ediyodu. Şimdi şişlik bi acı falan yok geçti galiba kontrolde bakar tekrardan doktor