Miniktekmeler57 Hifaefraimm bende Yusuf emir koyucam ins Yusuf efraim de olur baba oğul ismini aynı anda kullanmak gibi olur 😀😀♥️
momy853 Miniktekmeler57 Miniktekmeler57 Yusuf emir çok güzel bir isim ablamın oğlunun adı da Yusuf yıllar önce bi oğlum olursa adını Yusuf koycam diyodum oğlum oldu Yusuf emir koydum🧿
Susamtanem2 MerveNur- Ege 🌊💞 Ege gibi ulu Ege gibi bereketli Ege gibi şirin ve Ege gibi sıcak olsun istedik eminim cici kızların kalbi Ege’de kalacak 😜
Miniktekmeler57 Hifaefraimm yani duyan bide Yusuf la eframin isminin arasındaki bağı bilen yaaaa sahaneee yaaa wallahi çok hoş olmuş diyorlar bende Yusuf emirle Yusuf eframin arasında dolanıyorum ama Yusuf eframin bana hem maneviyat hemde çok sempatik olarak yüksek de duruyor ♥️♥️♥️
Hifaefraimm Miniktekmeler57 valla bende yusuf efraim koycam kesin kararlıyım me yapim cok hoşuma gitti abimin adı da bünyamin hz yusufun kardeşi yakupta var erkek kardeşim hz yusufun babası bende hz yusufun lendi adını ile oğlunun adını alim cokmu 💗🙏
mutlugebeee MerveNur- yıllardır oğlum olursa çok istiyordum çok şükür eşimde kabul etti Aslan koyduk 🦁 🧡
MercimekannesiN MerveNur- Önce Rüzgar ege koyduk sonra kız kardeşim eşimin başının etini yedi eşim kız kardeşimi çok sever, araları çok iyidir, eşimde baldızına kıyamadı Kuzey Ata koydu…