Firdevss167 DamlaAli eşim Türk ama hep yurt dşındaydık 1 ay sonra tekrar yurt dışına çıkacağız hem Türk hemen yabancı koyduk bu yüzden ☺️
Firdevss167 DamlaAli ama ben Türkiye de olsam hiç yurt dışıyla alakam olmasa da lukas da koyardım hoşuma gidiyor nedense ek isim olarak
Baharozdemir Oglumun adi Kerem Ege, ozellikle Kerem adını tavsiye ediyorum sakin, uysal cocukalr oluyorlar, simdi ise 19 haftaligim demir yanına bi isim bulmaya çalışıyorum.
MerveNur- Baharozdemir valla sakin efendi bi çocuk olsun çok istiyorum hep yaramazlar yeğenlerle büyüdüm 🤭
2babies Baharozdemir kaan demir , yengemin erkek kardeşi oğluna koymuştu çok hoşuma gitmişti ama ben kullanamam 😅
Merverdgn aylkkdn Ali Buğra derken de ulama olmuyor. İlk ismin Ünsüzle bitmesi, ikinci ismin ünlüyle başlaması gerek ulama olması için.
aylkkdn Merverdgn Bir edebiyat öğretmeni olarak utandım😅😅 evet öyle oluyor yani iki sesli iki sessiz harf arka arkaya gelmesindense biri sessiz biri sesli harf olunca kulağa daha hoş geliyor sanki
Suzan-mustafa55 Cinsiyeti belli değil ama erkek hissediyorum sağlıklı olsunda işallah erkek olursa burak kız olursa miray dusunuyorum
DamlaAli Firdevss167 benim de bazı yabancı isimler hoşuma gidiyor ama çocuğuma o isimleri koymam. Hiçbir yabancının kalkıp da çocuğuna Ali Ahmet Mehmet gibi isimler koyduğunu sanmıyorum. Tabi tercih sizin
Bankacianne48 MerveNur- cok isim değişikliğinden sonra kapı susunu yaptırarak noktayı koyduk 🤣 İlk oğlum Çağatay Doğacak olan da Çınar olacak
Mucizemm0101 Bankacianne48 merhaba. Bizde çağatay koymayı düşünüyorduk kulağa da hoş geliyor ama anlamına baktık bugün , yavru at yazıyor. Birde Cengiz hanın oğluymuş oda hristiyan düşmanıymış falan anlamıma bakınca kararsız kaldım siz düşünüyorsunuz