Ilayda1 Esraali aynen öyle Eşimde bende burda kalmak istemiyoruz ama bu kötü zamanda da ayrılmak istemiyoruz şehrimizden Daha doğrusu ailemizden dolayı istemiyoruz. Şuanda karantinadayım bende zaten kime ne olacağı belli değil
Superannis Ilayda1 Bende oraya gidiyorum sezeryan olcak ucbucuk dediler hatta üç akrabam orda oldu en fazla ucbucuk dört milyar ödediler 30 bini bence yanlış bilgi vermisler
Ilayda1 Superannis gerçekten mi?? Bende çok şaşırdım çünkü hocamda izindeydi konuşamadım kendisiyle bir türlü Süleyman hocadan çok memnunum eğer öyleyse değiştirmem hocamı
Ilayda1 dilaraakbulut normal bu fiyatlar özel için bişey değil Superannis dediği gibiyse eğer sevdiğim hocamda kalmayıda tercih ederim 😂 çok heyecanlandım şimdi veee hastaneyi tekrar arıyacam şikayet edecem verdikleri fiyattan dolayı
dilaraakbulut Ilayda1 imperial dr onur dundar gidiyorum cok memnunum ☺️Gecen senne kizim kucağima aldim 11 aylik simdi 33 haftalik hamileyim ikinci kizima ben sezeryan oldum simdi bidaha olucam giris ucret 235 tl veriyorum doğum ucret 3500 tl
Mehtap23 dilaraakbulut siz sezeryan olduğunuzda kaç gün kaldınız hastanede. Birde sizden toplam sezeryan için 3.500 mu aldılar yoksa gecelik yyatış parasıda ayrı aldılarmı 🤔
Melek6177 Ilayda1 aynen bi yanlışısınız olmalı bende 7m Aynur hanıma gidiyorum doğum ücretleri normal doğum 2600 sezeryan 3500 o şekilde bilgi aldım siz bi tekrar görüşün bence
Superannis Yani 30 bin olması imknsiz siz bir daha gittiğinizde doktorunuza sorun sizi zaten bilgilendiriyorlar fiyat için ben daha yeni fiyat aldım sezeryan olucam ucbucuk dediler bize
Ilayda1 Esraali teşekkür ederim canım negatif çıktım ama hamilelere 2,3 günde bir test yapıyorlarmış süreklide arıyorlar Çok arttı yaa ne yapacamızı şaşırdık artık
Superannis 7m aynı giriş 245 doğum 3500 TL tahlilleri sağlık ocağında filan yaptirabiliosuniluz ben memnunum ordan hocalarida ilgili personelde oyle
Esraali Ilayda1 evet ben gecen hastaneye gittiğimde Trabzon ve rizede hamile temaslı cok var demişlerdi evden vıktıgım yok cok şükür bulaşmadı doğumdan hemen sonra olucam ası
Mehtap23 Ilayda1 size paket fiyatı vermiş olabilir gebelik boyunca herşey dahil paketler oluyır bazı özel hastanelerde. Büyük ihtimal paket fiyatıdır. Doğumdan sonraki senşn bebeğin muayeneleri falanda dahil oluyır bu tür paketlere🤔
Ilayda1 Esraali bana hamileykende vurdur diyorlar ama zaten ocakta covid olmuştum aşı olacakken hamile olduğumu öğrendim önermemişlerdi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Esraomer Ilayda1 aynı durumdayız. Şubatta kovid oldum sonra aşı önermediler. Şimdi son zamanlarım okul başlayacak okulda da zorunlu tutuyorlar ya da pcr testi vermek zorunda kalacağım. Çok kararsızım
Ilayda1 Superannis Hem doktoruma söyliycem hastaneyle görüşsün nasıl böyle bişey derler diye hemde ben kendim tekrar arıycam olmadı hastaneye giderim
Ilayda1 Esraomer Çok zor test vermek yaa benim midem çok hassas zaten gebelikten dolayı her şeye kusuyorum şimdi 2 günde bir test veriyorum işkence gibi geliyor Allah yardımcımız olsun 🙏🏻