Annekalbim blueberyy00 Amin ins.Dis gebelikde deger yükselmez demi agri olur öyle biliyorum ins.görünür minik 😊👶
blueberyy00 Annekalbim yükselir ama düzensiz az yada gereksiz hızlı yükselir ve evet bildiğim Kadarıyla da ağrılı gecermis ama herşey yolundaysa beta orantılı artıyosa stres yapma bekle doktorun dedigi tarihte herşey görünür inşallah
Annekalbim Seross10 dr hesaplamasina göre ilk Adet kanamam 17.07.2021 den 6 haftalik dedi görürüm bende ins.saglicakla gittigimde 🥰🥰
Seross10 Annekalbim Stres yapma bende kendimi kötüye hazırlayıp gitmiştim bak kese ve Miniğin burda deyince doktor ağladım sedyede 😁
Annekalbim Seross10 aynen haklisin oglum var Allaha hamd olsun ama basima 2 kere kimyasal gebelik gecirdim🙄 her ay üst üst simdide istemsiz stress yapiyorum acaba acaba diye Allahim en iyisi bilendir bekliyim bende minigi görmel icin sabirsizlaniyorum 😊😊
blueberyy00 Annekalbim evet yani iki katı artmış hatta fazlası da var yani az değil iyi bence birkaç gün sonra görünür keseniz içinizi rahat tutun
Annekalbim Annekalbim bugün dayanamadim hastaneye gittim keseyi gördük beta hcg yükselmis 4167 sükür 😊