Sevim1609 derenildamm Bende de kansızlık vardı ama süt ve süt ürünleri ilacı almadan 2 saat önce ve sonra tüketme dedi emilimi için. Çok şükür şuan kan değerimde yükseldi günde 1 tane içmek iyi diyorlar ben içmeye çalışıyorum 🙏🏻
derenildamm Sevim1609 🤷🏻♀️ Bilmiyorum ki canım bana direkt yasakladı hatta kontrole girmeden öncede kafeterya da maden suyu içmiştim😅
KadersizMelek _yonca_6 valla bende günde 2 tane içiyorum. Doktora da sormadım,sadece mideme çok iyi geldiği için içiyorum. Aşırı rahatlatıyor
Sevim1609 derenildamm Her doktorun kendine göre yöntemi var canım 🙏🏻 Sen ne diyorsa tabi ona göre davran. Maden suyu ileriki haftada kasılmalara da iyi geliyormuş çünkü ondan bende yazayım dedim :)
mco Ben içtim hemde deli gibi içiyodum günde bazen ikiyi geçiyordu fakat meyveli içiyodum 🤦♀️ Napiyim diğer türlü sade soda çok iğrenç geliyodu bana meyvelide bulantılarımı azalttığı için içtim 🤷♀️
Hhfff _yonca_6 bebeğin kemik gelişimi için doktorum doğuma kadar hergun bir tane Beypazarı sade maden suyu icmemi önerdi meyvelilerin faydalı olmayacağını söyledi.
nurbanuerdogan Kızlar bende de magnezyum eksikliği vardı sağlık ocağında ki rutin kontrollerde tahlilde düşük çıktı magnezyum ilacı verdiler. Ben ilaç içmek istemiyorum maden suyu iyi geliyor mu cidden? Bende ilaç yerine maden suyu içsem?