Cansum1 Kızlar sizce hangi boyunu almalıyım 160 boyum 81 kiloyum😄 36+3 hamileyim 19 kilo aldım Manşallah.
Gudigudi Cansum1 benim de boyum 160 kilom 74 buyuk boy aldim denedim iyi oldu. Bence buyuk almalisin.
Mry Cansum1 büyük boy al canım e bebekte orta vardı oradakı kız size olur dedi tesadüf denedim bi yerde büyük boy iyi geldi.
Minikmucize06 Cansum1 bende 80 kilo oldum günüm bitti doğum bekliyoruz orta boy aldım yaa 42 bedene kadar uyumlu yazıyo üstünde ben üzerime yapışmadan rahat edemem
Dlrsdzynpzll Büyük boyu rahat olur bence ben nst ye gittigimde ebeye danıstim sezeryan sonrasi kullanilabilirmi diye hastanede yatarken kanama kontrolü yapildigi icin ayaga kalkilcaginda ve eve gidildiginde kullanimi daha iyi olur dedi
Cansum1 ozgeg_ cnm büyük boyda çok büyük olmaz mı acaba Doğumdan snra karın incek sonucta diyorum kafam karıştı belim 113 cm cıktı
ozgeg_ Cansum1 canım ben de büyük boy rahat olur diye aldm. Alınca baktım açıp öyle gözünde büyütecek büyüklükte değil ayrıca doğumdan snra hemen o göbek ve popo inmiyor😄 gayet normal gelecek büyük boy 👍🏻
Kivanclimerve Sezeryanlilara tavsiye edilmiyor bugunde yazmistim bi postta doktorum onermedi diye isterseniz biraz arastirip alin
YazCilegi Minikmucize06 Ben 59 kiloyla doguma girdim cıktıgımda orta boy asla olmadı. Büyük boy alın beni dinleyin dogum sonrası eliniz ayagınıza dolasıyor. Sen al gel ben bekliyorumluk bi durum Değil maalesef
1987gokce Umudumm Carrefourda var canım ben ordan almıştım indirime girmişti doğuma varsa bekle takip et yine indirime girer belki