Meralcnbz tazeannecik1 oturarak kilinior canm Rabbim biliyor senin durumunu bende oturarak kiliyordum cok arastirdim kiliniyormus Allah kabul etsin🤲🏻
angime tazeannecik1 islam bir hoşgörü dinidir. Bize kolaylık sağlar. Bunları kafanıza takmayın. Eğilip kalkmak zaten bu hamileyken. Allah kalbinizi bilir, cevap burada değil sizin gönlünüzde. Allah kabul etsin ibadetlerinizi🌸
Ozer tazeannecik1 canım bende oturarak kılıyorum eğilip kalkmakta zorlandığım için özürlü durumda kılınıyor mevlam kabul etsin
busranr06 tazeannecik1 ben de 7. Ayımdayım artık bacaklarımı uzatarak kılıyorum Allah kabul etsin insallah secdeye gittigimde midem cok bulanıyor baskıdan
Deryaerbil tazeannecik1 bende namazı oturarak kılıyorum .. bence Alllah kabul ediyordur . Sonuçta bir mazeretimiz var diye düşünüyorum .
hanimhanimcik tazeannecik1 tabiki şimdiye kadar nırmal kılıyorum ama 8. aya girdim pturup kalkamıyorum artık bende oturarak kılıyorum Allah kabul etsin napalım
Sedaince tazeannecik1 benim riskim yok ama eğilimce nefessiz kalıyorum geri kalkarken zorlanıyorum bu yüzden de oturarak kılıyorum
Banu_alper tazeannecik1 saglik soz konusu ve mecburluk varsa her turlu olur goz ucuyla bile kilinabiliyor icinize vesvese girmesine izin vermeyin birakmamissiniz ne guzel Allah kabul eder insallah darisi da bizim basimiza 🤲🏼