tazeannecik1 Kızlar namazı oturarak kılanlar var mı ya ben riskten dolayı eğilip kalkamıyorum maalesef bu durumda olan var mı ?
gldn065807 tazeannecik1 benimde riskim var bunu bende çok merak ediyorum tabiki rabbim kabul eder ama yinede insan tereddüt ediyor
gamzosgamzos tazeannecik1 evet kilabiliyorsunuz kizima hamileyken su fazlaligim vardi ve karnim cok gergindi egilip kalkamiyordum hocaya sordugumda tabi benim durumum icin gecerli degil tabi ama insan mecbur kalirsa goz ile bile kildigi namaz kabul olur demisti
Eylul2797_ tazeannecik1 ben koltuğun üstünde kılıyorum 10 haftalık ama mide bulantım cok yogun. Secdeye gidince midem agzıöa geliyor
Feriyecrin_annesi tazeannecik1 ilk uç ayımda benim de düşük riskim vardı ve oturarak namazımı kılıyordum. 2 hafta önce de erken doğum riskim olduğunu öğrendim. Doktorum oturmayı bile yasakladı sürekli yatıyorum sadece wc için kalkıyorum. Şuan da temüm ile abdest alıp yatarak kılıyorum namazımı. Allah ım katında kabul etsin.
Burcu889 Benim kanamam var düşük tehlikesi o yüzden oturark kılıyorum ama sizin nasıl bi riskiniz var onu bilmediğim için bişey diyemem
tazeannecik1 Burcu889 benimde kanamadan dolayı doktor istirahat verdi oturup kalkarken bile çok yavaş hareket ediyorum o yüzden merak ediyorum
bugo Ben de göbeğim çok sıkıştığı için ve secdede başım döndüğü için, normalde ayakta başlıyorum, sadece secdeleri ima ile yapıyorum eğilir gibi bilirsiniz. Allah kabul etsin ne diyelim🤲🏻☺️
tazeannecik1 Eylul2797_ Bende uzaklaşmak istemiyorum namazdan bu yüzden en azından eğilemiyorum koltukta kılayım diyorum Allah kabul etsin İnşallah 🤲🏽
tazeannecik1 Feriyecrin_annesi Amin canım Rabbim kabul etsin İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini 🌸
Feriyecrin_annesi tazeannecik1 ilk uç ayımda benim de düşük riskim vardı ve oturarak namazımı kılıyordum. 2 hafta önce de erken doğum riskim olduğunu öğrendim. Doktorum oturmayı bile yasakladı sürekli yatıyorum sadece wc için kalkıyorum. Şuan da teymüm ile abdest alıp yatarak kılıyorum namazımı. Allah ım katında kabul etsin.
Feriyecrin_annesi tazeannecik1 amin inşallah. Rabbim size de evladınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Amin
Gizemis tazeannecik1 ben yemek masasında oturarak kılıyorum. Masayada ystık koyuyorum öyle secde yapıyorum.
Kvsraykt tazeannecik1 Yeterki kılın Allah kabul etsin bende son haftamdayım secdeye gidemiyorum mecburen bir şekilde ibadet ediyoruz hiç aklınızda şüphe oluşmasın
Blueedreamssx tazeannecik1 Malesef bende sizin gibi oturarak kılıyorum o da kalçamın ağrısından dolayı iyi olduğum zamnlarda ayakta kötü olduğum zamanlarda oturarak