Kaderberatmelek Esila-05 Esila-05 Belli değil cnm doktorum 1 eylüle kadar dogurmassan 1 eylülde görüşürüz demişti o gün belli olacak ama ben suni isticem hastaneye gidince çünkü kilo alıyor ve normal doğum yapmak zorlaşıyor 😏
Kaderberatmelek birtanesi 39+4 cnm benim günüm bitti oldu 1 eylülde suni isticem doktorum kabul ederse 1 eylüle kadar dogurmassan gel demişti
birtanesi Kaderberatmelek 41 e kadar bekletiyorlar bi sorun yoksa😊 bence sancını bekle derim. Ben hep 40+5 doğum yapmış biriyim🤣🤭
Kaderberatmelek birtanesi cnm beklemek mesele değilde en son dört beş gün önce kilosu 3540 dı o haftayı beklerse nasıl normal dogururum diğer dogumlarim 3100 gram di bide doktor bana en son 3500 dogurabilirsin sen demişti 🙄hayırlısı olsun
EyMerve gencanne15 ee daha erken bende sezeryan olucam ne kadar ötelersem o kadar ıyı dıyorm 38 artı 4 aldırmıyorm 39 dan sonra aldırıcm bu ne acele azcık kılo alsn
Aysgl1 gencanne15 benim 41 oldu hala bekliyoruz acele etme korkma suyu iyiyse nts hareketleri iyiyse Salı günü yatış için gideceğim hiç bişeyim yok benimde öyle bekliyorum acele etmemek lazım hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah 🧿🙏