Basakcim Bedriye12 hamilelik süresince yapılan vajinal ultrasonların size de bebeğinize de en ufak bir zararı yoktur. Doktorunuza sorabilir ya da internetteki kaynaklardan da araştırma yapabilirsiniz , içiniz rahat olsun 🌸
Bedriye12 Basakcim bana çevreden hep alttan muayene ettirme v.s şeyler söylediler hep o yüzden pek sıcak bakmamıştım
tazeannecik1 Bedriye12 ben 7. Haftada duydum ama özel hastanede duydum. Devlet hastanesine gittiğimde bana kalp atışı duyulmuyor demişti çok korkmuştum bende ama özelde makineler daha iyiydi orda duydum canım
Bedriye12 tazeannecik1 bende özele gidiyorum cumartesi tekrar gideceğim o zaman 7 haftalık olacak inşallah duyarım
tazeannecik1 Bedriye12 Duyarsın canım hiç sıkma canını 6 hafta biraz erken oluyor karından ultrason için 7 ve sonrası ideal ☺️
Bedriye12 tazeannecik1 doktor bana biraz kilon var onunla da alakalı olabilir dedi inşallah öyledir 😊
tazeannecik1 Bedriye12 olabilir ama doktor bana 7 den sonra gel 6 da duyamayabiliriz demişti bende beklemiştim 7 geçinceye kadar ilk olunca insan biraz sabırsız oluyor her şeyde ama bebişler öğretiyor sabrı😬
Duygu388 Bedriye12 kan verdim işte 6+4 haftalık keseyi gördü 4mm daha küçük dedi bide kan sonucuna bakck of yaa