Haytemiz Merhaba arkadaşlar. 35+5 deyim bebeğim kilosu 2500-2600 arası. Suyum az ve plesanta yaşlanması var bu kilo normal mi? Sizin nasıl???
Ysmmmnn Haytemiz bebrğiniz kilo almaya devam ediyormu doktorunuz bir sıkıntı gördümü su azlığı için havuç suyunu denedinizmi
Mltm88 Guley_ 37 haftalıkken doğum yapmanız herhangi bir sıkıntı çıkardımı acaba bebekte..Benim bebeğim kilolu diye 37 haftalıkken alabiliriz dedide doktor ondan merak ettim..
Haytemiz Ysmmmnn evet ediyor. Haftalık 200 gram alıyor. Ama suyu azalıyor. Pazartesi günü renkli ultrason istedi ama kilosu bir hafta geriden geliyormuş.
Haytemiz Ysmmmnn denemedim doktorum günde bir kilo yoğurt ye dedi havuç suyunu sordum havucu rendele zeytinyağla öyle tüket dedi
Haytemiz belisslinaa biraz endişeliyim suyum sınırda zamanından önce doğum ya da gelişim geriliği olur diye sizinkileride merak ediyorum o yüzden🤷🏻♀️
Serapugur Haytemiz görümcem 38 haftalıkti ama 2 hafta geriden geliyo dediler erken doğum yaptı 2300 kgram ile şimdi bebeğin maşallahi var gerçekten hiç üzülmeyin zayıf bebekler daha çabuk gelisiyo🥰
Guley_ Mltm88 hiç bi sıkıntı olmadı 37.haftada suyum geldi 4 cm açılmam vardı ama açılma devam etmedigi için sezeryan oldum şuan iyiyiz çok şükür 10 günlük olduk 😇
Elif0712 Haytemiz plesanta yaslanmasiyla bnde 38 de 2400 dogurdum kilonun onemi yok emince buyuyor ztn kendinize iyi bakin sutunuz beslesin
Serapugur Hiç skmayin canınizi illaki sorun oluyo benimde 36.haftada 3200du kilosu doktor suyun fazla açlık tokluk şekeri istedi açlık şekerim çıktı 6 gün diet yaptım ve geçti şimdi 38.haftadayim kaç kilo oldu bilmiyorum
Sevilss Haytemiz normal ya kasma ciğeri organları gelişmiş olsun 2 kg doğuranda var unutma genelde küçük bebekler çok daha çabuk gelişiyor. Bende daha 30 haftaya yeni girdim 29 da gittiğim kontrolde suyun azalmış dedi su içmekten bi hal oldum bi doğsalarda kurtulsak sağ salim