Kado87 Ozseee zararli degil faydali da degil oyuzden onerilmiyor yani kuru kalabalik sadece oyuzden:)
Gizemis Ozseee market cipsleri yiyenler var yahu😄 evde kızarttığn patates kızartmasından ne olacak😀 arada ye tabiki
1PrensAnnesi Ozseee yok artık neye zararlı diyeceklerini şaştılar valla cips zararlı ama kızartmada bişey olmaz
Deryalim-26 Ozseee bende ilk zamanlar zararlı diye yemiyordum. Annem dedi biz neyle durduk yedik hep dedi.☺️ Bende yedim ondan sonra hemen hemen 2 3 günde yiyorum.
Alev16 Ozseee yaparım da yerimde çok şükür 2 kızımda bişey olmadı seviyorum patates kızartmasını hatta bu akşam da yapmayı düşünüyorum 🙈😅
Nesossssss Ozseee ben abartmadan herşeyi yiyorum ama dışardan yemiyorum sadece. Patates kızartması daha sabah yedim ilk defa duyuyorum gerçekten zararlı mıymış?🤷♀️
Drf Ozseee ben hergün kahvaltıyı onunla yapıyorum beni onu gibi tutan yok gerçekten kızartma diye sağlıksız düşüncesine giriyoruz da ona gelene kadar ohooo neler var neler napim canım istiyor bana iyi geliyor😂
Asellinaanesi Ozseee 35+3 haftaligim ve haftanın 3 günü koca bir servis tabağı patatesi yoğurtla Tek başına yiyen ben gruptan ayrıldı 😅😅😅🤣🤣 İlk günden beri de severek yiyorum çok şükür hiçbir sıkıntısız geldim bu zamana kadar
tazeannecik1 Ozseee Ben fırında yapıyorum onuda şöyle patatesleri aynı doğrayıp üstüne yumurtanın akını koyup süzgeçten fazla yumurta akını süzüyorum yağ falan koymuyorum çıtır çıtır oluyor bende İnstagramda birinden görmüştüm
Feyzablbl Ozseee 8 ayda geldi bana bu istek de. Ketcap mayonez patates kızartması severek yiyorum . Inşallah bir sıkıntı çıkmaz 🤲😌☺
H_myra1 Ozseee ben normalde nasıl besleniyorsam öyle besleniyorum haftada 1 yada 2 kez yerim patates kızartması