nurn merhabalar😊bebişi cok hareketli olan anneler kacinci haftadasiniz ve cinsiyeti ne bebisinizin .bizim 23+2 erkek❤
ZumrutHanim nurn ben ikizim soldaki kizim cok fena tekmeliyor sizinki de oyle mi karnim gumbur gumbir
nurn ZumrutHanim benimde solumda ve asagilarda gece su icmrye dahi kalksam masallah oyun oynuyo hemen😁
Ztrsel Bilinmezinannesi hiç moralinizi bozmayın ben 24. haftada ancak hissedebildim, şimdi de ara ara hissedebiliyorum müthiş hareketli olmasa da, iyi olduğunu bilmek bile güzel😊
deno1 Bilinmezinannesi bende 19 oldum hissetmiyorum doktorum cok erken dedi daha önünde 4 5 haftan var dedi
calikusu_03 Benim bebeğimde çok hareketli maşallah . Şimdiden aşk yaşıyoruz her hareketiyle . Hareketli bebek doğunca yaramaz olur derler inşallah uslu bebeklerimiz olur
Bilinmezinannesi nurn evet ilk çok istiyorum hissetmeyi tatlı yıyorum sol yanıma yatıyorum hiç bir belirti yok
Cnsymn nurn 25+3 kızım olucak anne ayakta olunca bebekler hareket etmez diyorlar ama benimki ayaktayken bile hareketli nasıl bi kızım olucak bilmiyorum ama inşallah hareketli olduğu gibi sağlıklı olur 😁
nurn Cnsymn benim kizimda oyleydi ozellikle okulda cocuklarin sesine nasil tepkiler veriyodu ksrnimda👼
Pelin-1 nurn benim ikiz karnimin 4 yaninda ayri hareket 😂 hele gece 1 dedin mi cildiriyorlar icerde inşallah dogduklarinda da gece oyle olmazlar 😂 saga yatsam orayi zorluyor sola donsem orayi🤭