Nazendehanim Program geçen sefer adet olmam gereken haftayı hamile olarak sayıyordu şimdi saymıyor bilemedim 😅
bireylulmeselesii 3 + 4. Inşallah bu kez sağlıkla olur. Daha önce kaybım var.. korku ve heyecanla bekliyorum
Adnmv38 bireylulmeselesii biz seninle birlikte testlerimizi yaptırmıştık. Ramazan bayramı civarında idrar testi beta başında bekliyorduk hatırlıyorum. Çok sevindim hamile olmana gerçekten çok duygulandım inşallah Allah benim yüzümü de güldürür
bireylulmeselesii Adnmv38 evet şu an hatırladım. Çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla nasip eder inşallah bu kez. Korkuyorum ama beklemekten başka çare yok allah sana da en yakın zamanda nasip etsin. Sen ne durumdasın tahlil yaptırmış miydin
Nazendehanim Adnmv38 ben de ramazinin ilk günü kürtaj oldum , düşük sonrası gebelik çok geçilmiyor . Ezanlar hürmetine Rabbim yuzunu güldürsün ❤️
Adnmv38 bireylulmeselesii yaptırdım genetik de pıhtılaşma da bozukluk çıkmadı sebepsiz düşük yapıyormuşum. Yani pıhtılaşma vardır diye düşünmüştüm iğne kullanırım geçer diyordum ama bir sebep bulamadılar filmler temiz tahliller temiz. Şimdi belki hamileyimdir test yaptım ama silik çizgi bata 6 gün var bekliyorum dediğin gibi inanılmaz bir korku yine düşecek veya olmayacak diye
Nazendehanim 4+0 , ilk gebeliğim kalp atışı durmasından dolayı kürtajla sonuçlandı.heyecan , stres,korku ve ümitle bekliyorum
bireylulmeselesii Adnmv38 testini paylaşabilir misinn. Ya inşallah vardır. Bekleme kana git . Olumsuz da düşünme bi de her ihtimale karşı corasprin kullansana zararı yok sonuçta bana doktor gerek yok demişti ama başladım ben öncesinde. Şimdi kestirdi.igneye başlayınca. Inşallah vardır çok mutlu olurum
Adnmv38 bireylulmeselesii inşallah salı da bakarım çizgi koyulaşırsa direk kana giderim inşallah testi post açtım balım yeni ordan baksana sana zahmet var mı çizgi
Burcumm Merhaba ben ayın 19unda kan tahlili yaptırdım beta hcg 2 çıktı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ilac kullandım dün içime sinmedi ilaçlar iki tane test yaptım 2 side pozitif kan tahlili verdim 50.04 çıktı sonucum ayın 10 una randevu aldım normalde bugün hasta olmam gerekiyordu gebeligim 3+4 gösteriyor acaba beta hcg normalmi