Halide_70 Ben de 9+3 haftalık ikiz gebeyim. 7. Haftada yoğun başladı, günlük hayatımı çok etkiledi. Doktorumun tavsiyesi ile hap kullanıyorum. O beni daha iyi yaptı. Çünkü tuzlu ne yesem kesmiyordu. Bulantı olmaması nimet olabilir. 🤗 Sağlıklı olsunlar da…
busrakoylu Halide_70 ahh kesinlikle sağlık sağlık canım sana da çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah :)
busrakoylu Haticefatma01 haklısınız belli olmuyor değişiyordur eminim artık teşekkürler sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize☺️
mirayim_00 busrakoylu benim de hiç mide bulantım olmadı şuan 33 haftayım asla doymuyorum saatte bir acıkıyorum 😀gece açlıkları desen allahhh, gece 1 de 4 te sabah 6 da açlıktan bulantıyla uyanıyorum. Mide bulantının olmaması çok iyi bence
busrakoylu mirayim_00 ahahh aman maşallah o halde yedikleriniz yarasın bebişlere inşallah sağlıkla kavuşun☺️☺️
Ezgice0 busrakoylu Ben daha hamileliğimi öğrenmeden önce bulantılarım başlamıştı 5 ay kustum süründüm öyle böyle değildi yat kalk dua et derim 😂
busrakoylu Ezgice0 oo çok geçmişler olsun🙏🏻 sağlıkla kavuşun inşallah tüm çilenize değer hayırlı bir evlat olsun🙏🏻😇