Herkese selamlar 🥰 14+2 deyim . Karnım çok çıktı sanki . Benim gibi olan var mı arkadaşlar . Karnımın artık 15. Haftamda çıkması normal mi erken mi? Kilo mu aldım da büyüdüm diyorum ama oturunca katlanmıyor karnım 😅
Hamilelik göbeği
fencibedenci benimde kızımda baya buyuktu karnım 4 5.ayımda dogum yakın heralde diyen komsularım oluyordu 😀
fencibedenci benimde öyle şimdi 5.ayımdayım doğuma ne kaldı diyorlar gün sayıyorum sanıyorlar
gamzosgamzos Araştırdığımda 15 haftalık gebeliğin 4 ay 1 güne karşılık geldiği söyleniyor internette . Bu doğru mu ya 🤷♀️😊ben düz hesap yapıyorum 4*3 =12 yani 3 ay +3 haftalık olarak . Yanlış mıyım ?
fencibedenci bence senin hesabin dogru 😀
Merveee__1990 Yalnız değilsiniz 🤣 🤦♀️
gamzosgamzos Bence de 🙃
fencibedenci beenim de erken çıkmıştı 😊
fencibedenci canım benimde çıkmaya başladı ama gazda var tabii. Kaç kilosun 😇
fencibedenci senin hesap yanlış, 15×7 bölü 30 diyeceksin yani 3 ay 15 günlük
Clementinee 75 kiloyum . Günde 2 Progestan kullanıyorum ilaveten . Bir de kan sulandırıcım var her gün karnımdan . Onlar da tetikler mi
şişliği acaba ?
Mehtapbalaban Hmm. 3.5 aylık net o halde 👍☺️
fencibedenci Benimde o haftalarda büyümüştü, araştırdığımda gebeliğin başlarında karnın şişmesine neden olan sebep hava ile dolmasıymış yani gaz 😁.
fencibedenci canım tetikleyebilir 🥰 birde bu haftalarda gazda çok oluyor ben mesela kabızlıkta yaşıyorum oda kilo almışsz gibi gösteriyor ama karnımızda büyümeye başladı bence😇
fencibedenci bende 14+3 teyim ama çok hafif var karnım öyle belli olmuyor fazla
fencibedenci yanlış, şöyle ki kaç haftalıksanız x7 bölü 30 yapmanız lazım çünkü bir ay 30 gün 4hafta 28 gün arada 2 gün fark çıkıyor her aydan🤗
fencibedenci evet 3 ay 3 haftalık 17 haftalık olunca 4. Ay doluyor bende 16 haftalık oldum
fencibedenci o hafta için gaz falan diyolar ama benim de o hafta çıktı öne doğru daha da inmedi 😍
Clementinee Evet benim de dikkatimi çekti , bende 3-4 gündür kabızlık çekiyorum . Yoğurt yemiştim laktozsuz probiyotik zor yetiştim tuvalete 😅🤦♀️