Burcuyasa Kızlar öerhaba mama tercihiniz neler ben 35. Haftada doğum yapıcam inşallah küveze hirmezlerse aptamil 1 aldım comformil olanından değil araştırdım biraz en besleyici aptamil yazıyordu siz ne önerirdiniz ?
gamzosgamzos Burcuyasa aslında mamanım yarayıp yaramadıgi bebekten bebege degisiyor mesela bende aptamil iyi bir marka oldugu icin aldım ama kizima asiri gaz yapmisti sonra sma aldım cok iyi geldi 20 aylik hala devam ediyoruz
teletabi Burcuyasa benim oğlumada hipp organik combiotik dışındaki her mama ya kabız yaptı yada çok fazla gaz yaptı
ogrencianne35 Burcuyasa doğum yaptığım da sütüm gelmeyince hastane de aptamil verdiler kızım da sevdi aptamil i devam ediyoruz 3 aylık olduk
Lavinkumsal Burcuyasa Günümüzde Aptamil ne kadar çok bilindik olsa da bebeklerde aşırı gaz kabızlık sorunu yapıyor onun için ben 3 tane mama alicam hangisi iyi gelirse artık ( Evolvia, Hipp, SMA)
teletabi Burcuyasa her bebeğe her mama yaramıyor malesef benim yiğenim aptamil içti mesela hiç bişey olmadı ona iyi geldi ama bizde kabız yaptı doktor mama değiştirin demişti kabız için gittiğimizde
Burcuyasa ogrencianne35 prematüre doğucaklar zaten benim kızlarım ikizler allahın izniyle araştırdım aptamil em iyisi denişiyor ama kararsızım
Burcuyasa Lavinkumsal evolvia mamayı yiğenlerim kullanıyordu kolik bebeklerdi fakat ozaman 5 sene önce yani bukmakta çok zorluk çekiyorduk yurt dışı menşeili olduğu için oturduğumuz şehire garklı şehirlerden getirtiyorduk sürekli stok olmasınlazım ki çokta pahalı bir mama 🤭 bakalım hayırlısı mecnur kaşırsak onuda deniycez☺️☺️
Merkun Burcuyasa ben oğluma HİpP combiotik kullanıyorum bir kere gaz veya kabızlık sorunu yaşamadık. Mama seçiminde dikkat edilmesi gereken etkenler var mesela yağ oranı çok olmamalı. Probiyotik çok önemli. Ve bebeğinizin mamayı kabul etmesi lazım :)
Burcuckmk Burcuyasa bebekten bebeğe değişiyor canim aptamil çoğu bebeğe gaz yapıyor mesela Ben sma optirpro kullanıyorum cok memnunum
Burcuckmk Burcuyasa cok kâti bir mama bebegim tuvaletini yapamadı normalde 90 ml icin 3 ölçü mama koyup yapiyoruz ama ben bebelacta 90 a 2 olcek koydum sevmedim bebelac ı
Lavinkumsal Burcuyasa Canimmm şimdi heryer de dolu bı gör ama sarı kapak bulmak zor işte bide parası napalim ocagimiza incir ağacı dikiyor fındık kurtları 🤣
ogrencianne35 Burcuyasa herkes birşey söyler o yüzden doktorunuzu dinleyin çocuk doktoru size yardımcı olacak ❤
candanx Burcuyasa canım aptamil en iyisi 👍🏻 şaşma derim. en iyi besleyen ve bence en güvenilir olan o.